Арсен Венгер изумен от таланта на младите (Видео)

11:51
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер не скри задоволството си от представянето на втория си отбор в срещата срещу Шефилд Юнайтед за Карлинг Къп.

"Топчиите" разбиха своите гости с категоричното 6:0, но интересното в случая е, че най-възрастният полеви играч за Арсенал на терена бе Александър Сонг, който е едва на 21 години.
Най-младият състезател на "Емирейтс Стейдиъм" бе 16-годишният Джак Уилшър, който се отличи със страхотна игра и гол в срещата. Хеттрик за домакините отбеляза Карлос Вела, а останалите две попадения бяха дело на Никлас Бентнер.

"Отборът игра страхотен футбол тази вечер, по начина, по който исках да го играе. Мисля, че всеки игра впечатляващо на своята позиция, от Лукаш Фабиански до Никлас Бентнер и Карлос Вела. Аз съм удивен от тяхната игра", заяви мениджърът по време на пресконференцията след мача.

Ето и картина от срещата:

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
24.09.2008 20:02

Отличен мач за Арсенал.Два от головете ( на Карлос Вела и Джак Уилшър ) си бяха футболна класика. Все пак Уилшър е само на 16 години! Браво и на Венгер за доверието към младите футболисти!

dibrik
24.09.2008 16:32

Много добре играха момчетата ... не е истина как толкова млади имат този невероятен опит и самочуствие

BaBa_MeCa
24.09.2008 12:20

Браво ... хубава игра ... евала ,че дава шанс на младите да се изявят ... !!!