Венци Стефанов: Всички президенти имат контакти със съдиите

15:44
Венци Стефанов: Всички президенти имат контакти със съдиите
В сутрешния блок на БНТ Венцислав Стефанов коментира решението на Изпълкома на БФС за провеждане на редовен конгрес на съюза и разпускане на Съдийската комисия, както и всички скандали през последните дни във футбола ни.

"Боби Михайлов трябваше по-рано да се дистанцира от Иван Леков и Стефан Орманджиев. Те са хора, които влияят на съдийството в България и това не е тайна за никой", заяви за БНТ Венци Стефанов.

"Всеки човек лесно се подвежда, когато има нужда и когато моралът му е малко. Конкретно за случая с Леков има си органи, които ще кажат точно как е било, лошото е, че нещата излязоха извън контрол и това нещо се допусна да се случи в нашия футбол. Говорим го много години и все тъпчем на едно място. Вариантът е един-единствен – в Изпълкома трябва да бъдат хора, които дават парите за футбол", каза още президентът на Славия.

По въпроса за футболните съдии, Стефанов отбеляза, че ако президентите на клубове не ги преследват, те ще свирят колкото могат.

"Всеки президент на клуб, ако сложи ръка на сърцето, ще признае за контакти с футболните съдии, само Видима Раковски може би няма такива, това се вижда дори и от обикновения човек", призна президентът на Славия.

Според Венцеслав Стефанов коренът на злото е в липсата на управленчески кадри във футбола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vsk
21.11.2008 10:35

Много правилно - тоя човек честно казано хич не не ме кефи и аз не-знам защо но на последък почна да ми харесва с изказванията си-дано да продължи да говори а не да млъкне и да се покрие както правят останалите мишки!