Милан отново бие в Италия (Видео)

23:45
Отборът на Милан записа втора поредна победа в италианската серия "А". След като преди няколко дена възпитаниците на Карло Анчелоти се справиха безапелационно с римския Лацио, сега те успяха да прибавят нови три точки след успех като гости на Реджина с 2:1. В герои за "росонерите" тази вечер се превърнаха Бориело и Пато, а попадението за домакините, с което резултатът беше изравнен бе дело на Коради.

Изненадата дойде от равенството между Ювентус и Катания, като торинският гранд поведе още в 16-та минута чрез натурализирания бразилец Амури, а гостите успяха да изравнят в средата на втората част и да запазят този резултат (1:1) до самия край.

Вицешампионът Рома загуби при визитата си на Дженоа с 1:3, което подсказа за продължаващата криза в отбора. Два гола за своите отбеляза Милито, а голмайсторът за Рома Даниеле Де Роси си заработи два жълти картона само за 17 минути и остави своите в числено намален състав от 69-та минута до края на двубоя.

В дербито на кръга между Лацио и Фиорентина на зеления килим имаше 1 отбор, този на Лацио. Само в рамките на 8 минути между 51-та и 59-та "римските орли" вкараха три гола, с което предрешиха и двубоя.

Останалите резултати:                               Вижте картина от победата на Милан
Аталанта - Каляри - 1:0                           
Болоня - Удинезе - 0:3

Киево - Торино - 1:1

Интер - Лече - 1:0

Наполи - Палермо - 2:1

Сиена - Сампдория - 0:0


За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация