Меси: Рийкард ни даваше повече свобода от Гуардиола

16:26
Меси: Рийкард ни даваше повече свобода от Гуардиола
Звездата на Барселона Лионел Меси благодари на бившия си наставник Франк Рийкард и го сравни със сегашния си треньор Хосеп Гуардиола.

"Не обичам този вид сравнения. Рийкард е чудесен треньор, точно като Гуардиола. Никога няма да забравя Рийкард - той бе треньорът, при който моята кариера започна, той ми се довери, а за бях много неопитен - само на 16 или 17 години", каза Меси.

Новият носител на "Златната топка" обаче призна, че открива някои значителни разлики между двамата треньори.

"Гуардиола е по-строг от Рийкард, който ни даваше повече свобода. За жалост при него не успяхме да постигнем гръмките успехи, които имаме с Гуардиола", добави Меси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SchweppesS
10.12.2009 21:49

Аз забелязвах Меси още Рони си беше там и факта че вкара 3-ка на Реал-не са гозабелязали хората които не са гледали Барселона редовно тези които са им беше ясно кой ще е следващия Рони за Барса

arsenov
10.12.2009 20:28

Barca_fen112 тва е саит за футболни мнения не за правопис! смешка ходи и викаи на бякои друг които познаваш! не казвам че Риикард не е добър трениор и не казвам че Меси не е талант а казвам каквото мисля и смятам че е факт разбираш ли???

cris7ronaldooo
10.12.2009 19:37

Абе стига се залугвахте докато Рони играеше никой не чуваше и не споменаваше ни меси ни никой във барса през 2007,2008 го зъбиха на пейката и от тогава Меси почна да се доказва но няма спор Меси е Невероятен и много много Голям ТАЛАНТ !!!

Barca_fen112
10.12.2009 19:11

arsenov само като видях колко ''грамотно'' се изрази разбрах каква смешка си.Рони бе велик и такъв ще си остане в клуб като Барселона не могат да си позволят при тях да играе футболист на който плащат много ,а в същото време да дебелее с килограми на ден да не излиза от дискотеките и да не спазва никакъв режим...и Меси не играе на позицията на Рони ,че да има нещо общо ,а и самия факт ,че му е се е доверил едва на 17 годишна възраст доказва ,че Рики е един невероятен тренер *smile*

arsenov
10.12.2009 17:54

обичаш го щото заби Рони на пеиката и ти почна да блестиш иначе големия играе ли всички бяхте в сянката му!