Емил Велев: Стягаме се за тежък мач

20:19
Емил Велев: Стягаме се за тежък мач
Старши треньорът на вицешампиона Левски Емил Велев заяви преди утрешния двубой от седмия кръг на първенството на България срещу Литекс, че Левски не излиза на всяка цена за победа. Официалният сайт на "сините" публикува интервю с наставника на Левски, който смята, че дербито с Литекс ще е много тежко за неговия отбор.

"Нямаме ултиматум за задължителна победа над Литекс. Не знам откъде излезе това. Всичко е нормално, стягаме се за тежък мач. Тази седмица се подготвихме добре. Надявам се да изиграем добър мач и да победим", надява се Велев.

"Работил съм с Мъри Стоилов и горе-долу знам как обича да играе неговия отбор. Ние си гледаме нашия тим. Литекс е добър отбор, с много класни футболисти и мисля, че ще стане добър мач", каза Емил Велев.

"Това, че ТИМ ще купува Левски са пълни глупости. Какъв ТИМ? Аз не знам за такова нещо", заяви още наставникът на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danas1970
27.09.2008 12:32

Кокала пак се изказва неподготвен!Как може да заявиш,че Левски няма да излиза за победа и то срещу пряк конкурент???Ами тогава въобще да не излизат!Какво,няма да ги гледаме как разхождат екипите и гледат мача отблизо! Вярно,че ще е тежък мач,но как ще мотивираш играчите си като заявяваш такива нелепици в пресата??? С такова мислене и с такъв манталитет не ставаш за треньор на Левски!По-добре е Батков да се замисли,защото ако продължава така в края на сезона разликата от първия няма да е само 16 точки