Гонят Ботев и Бела от първенството

11:27
Гонят Ботев и Бела от първенството
Вицепрезидентът на Беласица Горан Петров призна , че футболистите на тима нарочно са паднали от href="http: / /botev-plovdiv .winner .bg /" target="_blank">Ботев Пловдив < /a> в събота с 0:5 . Както е известно редица световни букмейкърски къщи спряха изплащанията за този двубой , след като се появиха информации за уговорка между двата родни отбора .
/>
/> "Това беше демонстрация на футболистите . Сетете се защо те искат да карат влака . Готов съм да си тръгна" , заяви заместникът на арестувания за далавери собственик на клуба Костадин Хаджииванов пред вестник "Тема спорт" .
/>
/> Наскоро пък един от водещите световни букмейкъри реши да извади мачовете на Беласица от тиражите до края на сезона , заради съмнително голямата активност около тях .
/>
/> Според вестник "Меридиан мач" Ботев и Беласица почти сигурно ще бъдат изхвърлени от "А" група на България , заради "черното тото" .
/>
/> От ДАНС и от Европейската служба за борба с незаконни залагания (ESSA) вече започнаха разследване на мача , на който са били направени огромни залози за резултат 3:0 на полувремето и 5:0 краен резултат .
/>
/> Президентът на Черноморец Бургас Ивайло Дражев пък хвърли бомбата , че и отпадането на target=\"_blank\" href=\"http: / /www .winner .bg /actualno /read1797 .html\">Левски от БАТЕ Борисов в квалификациите за Шампионската лига е плод на тото-мафията . < /a>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

siboko
29.09.2008 18:26

Абе тоя Дражев отдавна трябваше да е в затвора.Съсипа Черноморец и сега в Бургас има едно измислено отборче на което му викат Ч-Ц.В бургас има само един отбор и това е НАФТЕКС. Бургас обича БОТЕВ ние сме с вас.

devata
29.09.2008 15:52

тоя Дражев как може да е толкова прост и тъп комплексар.аз да съм на мястото на момчетата от неговия прословут Черноморец и сопола си няма хвърля на него.луд човек-малоумник.

grosseto
29.09.2008 14:25

Изобщо не е вярно че Левски е трябвало да продалжат в ШЛ ,,нищо против Левски'',но Бате Борисов съвсем честно си извоюваха ШЛ

razorblade
29.09.2008 14:24

е, той сливенския наркоман Данчо Лечков отдавна е наточил секирата за Ботев..още откак не успя да ОТКРАДНЕ Георги Какалов.....