Лъсна нов уговорен мач между Ботев и Бела

11:22
Лъсна нов уговорен мач между Ботев и Бела
Изпълнителният директор на Ботев Борислав Димитров направи доста шокиращи разкрития за манипулиран мач между Беласица и пловдивския тим в Петрич . В предаването "Тази сутрин" по БТВ , шефът в управата на "канарчетата" разкри , че като футболист е участвал в уговорена среща срещу петричани .
/>
/> "Двубоят беше в Петрич . Играхме слабо и резултатът беше 4:0 , от Беласица ни караха да им вкараме гол , но ние не искахме , пък и не можехме . Накрая те си вкараха автогол" , обобщи Димитров .
/>
/> "Ботев никога не участва в уговорки . Букмейкърите извадиха срещата , това не се случва рядко , има го почти всяка седмица . За първи път обаче това се случва на Ботев . Опитваме се да си търсим правата . Ще съдействаме на Прокуратурата с каквото можем при разследването . Ако обаче се докаже , че мачът не е уреден от наша страна , ще настояваме да бъде изчистено името на клуба" , заяви още Борислав Димитров .
/>
/> Последната среща в събота между двата тима завърши при резултат 5:0 за Ботев , след което от ДАНС и от Европейската служба за борба с незаконни залагания (ESSA) href=\"http: / /www .winner .bg /actualno /read1798 .html\" target=\"_blank\">започнаха разследване на мача < /a> , на който са били направени огромни залози за резултат 3:0 на полувремето и 5:0 краен резултат .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Yavor90
01.10.2008 01:06

То янма толкова футбол колкото скандали... явно това е чара на нашето първенство

stenli111
30.09.2008 17:49

Абе един свестен мач няма ли да излезе във футбола ни ....уреждане на мачове,"слаби" рефери,топене един друг между клубове(Левски-ЦСКА),некадърни и крадливи управници.....де да имаше още можещи хора като Ганчев,Гигов и Вальо Михов ,футбола а и като цяло нямаше да е на това ниво ......ако продължава така ,победи срещу отбори като БАТЕ и Тампере ще ги имаме за големи успехи .........шапка свалям на Черно Море и Литекс това са клубовете ни на европейско равнище

ApLeKuHo
30.09.2008 16:02

Става въпрос че отново футболната мафия е свършила парите и сега иска да си набави бързо нови капитали.
Преди години когато Локо пловдив за първи път станаха шампиони в България, коефициента в Еврофутбол те да станат шампиони бе от рода на 400. В края на сезона няколко човека са прибрали над 4 милиона от този залог. Интересното в случая е че Еврофутбол е собственост на бившия шеф на ЦСКА и тогава той не нададе гласност за тези 4 милиона което ме кара да мисля че хората които са взели парите са предварително поставени. И разбира се се е знаело кой ще е шампиона...
По темата: Това с уредените мачове не е от днес. Миналия сезон имаше много такива. по миналия сезон също. Как мислите ЦСКА ще загуби 11 точки преднина пред Левски и ще загуби титлата. Това сега дори с тези футболисти на ЦСКА не може да стане камо ли с онези "звезди". Уредени мачове винаги е имало и винаги ще има.

proof313
30.09.2008 11:47

"...това не се случва рядко, има го почти всяка седмица."
за какво става въпрос ц ц ц.....