Бербатов показва самочувствие, титуляр срещу Олборг

12:24
Бербатов показва самочувствие, титуляр срещу Олборг
Нападателят на английския шампион Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че се чувства комфортно в новия си отбор въпреки големите очаквания свързани с него. Капитанът на България все още не е показал най-доброто от себе си при "червените дяволи", а сред феновете на Юнайтед започва да никне леко недоволство.

27-годишният футболист обаче, изглежда започва да навлиза във форма, след добрата си игра в мача срещу Болтън в събота, по време на който Бербо сътвори на няколко пъти част от футболната магия, която притежава.

Все още Димитър Бербатов не е показал играта, която да оправдае рекордния му трансфер в тима воден от Сър Алекс Фъргюсън, но футболистът е уверен във възможностите си.

"Не съм уплашен и затова съм тук. Най-важното за мен е да съм щастлив, да помагам на отбора да спечели още трофеи и да радваме феновете", каза Бербатов пред "Сън".

Българският нападател ще направи своя дебют в Шампионската лига с Юнайтед тази вечер срещу датския Олборг. Както е известно основния мотив на Бербатов за напускане на "Уайт Харт Лейн" бе да се завърне към елита на Европа и той очаква с нетърпение да извлече максимума от възможностите си именно на най-престижното футболно поприще.

"Аз съм в най-големият клуб в света и тук ще се развия като футболист по начина, който аз искам, а това е най-важното. Наистина, надявам се да покажа на какво съм способен именно в този отбор", заяви Димитър Бербатов.

Според мениджъра на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън, най-скъпият футболист на Манчестър Юнайтед навлиза в оптималната си игрова форма. Показателно е, че шотландецът гласува пълно доверие на българския нападател, като го пуска титуляр в изключително важните срещи на отбора. А едва ли някой може да се осъмни в точната преценка на Фърги.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kopeledivo
01.10.2008 08:13

Дайте му още малко време,само да се аклиматизира към играта на отбора!!!

bastard_
30.09.2008 20:30

izklyuchitelen futbolist,reshava macha za edin mig ,lepne mu topkata i tam mu e mqstoto v golemiq futbol

marian4y
30.09.2008 19:24

Бербатов наистина показа по-добра игра срещу Болтън.. и се надявам тази вечер да отбележи.

stenli111
30.09.2008 16:47

Напълно съм съгласен ,повече вярвам на преценката на Фъргюсън отколкото играта на Бербатов .....щом най великия треньор го взе в Ман Юн и му гласува пълно доверие значи има защо ,мисля че днес Бербо ще счупи каръка и ще вкара на Олборг