Раниери: БАТЕ излъга Левски, ние ще внимаваме

14:20
Раниери: БАТЕ излъга Левски, ние ще внимаваме
Наставникът на торинския гранд Ювентус Клаудио Раниери не се притеснява особено от факта, че отборът му не бележи много голове в последните си срещи. Тази вечер "екзекуторът" на българския Левски БАТЕ Борисов приема "Старата госпожа" в Беларус във втори мач от груповата фаза на Шампионската лига.

"Наистина в последните мачове не сме много резултатни, но мисля че това скоро ще се промени. Важно е да създаваме положения и головете ще паднат.", заяви наставникът на Юве.

"Срещу БАТЕ Борисов ще излезем за сериозен мач, в който трябва много да внимаваме, но разбира се целта ни е да победим. Уважаваме младия екип на съперника, а и се видя, че те могат да играят добър футбол. Особено опасни са на контраатаки и от статични положения. Срещу Левски София вкараха попаденията си именно по този начин", коментира Клаудио Раниери.

Срещата от Шампионската лига между БАТЕ Борисов и Ювентус е с начален час 21:45 българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForzaMilan1899
30.09.2008 16:15

Мачът ще завирши 1 или 2:0 за италянците.Бате ще играят с тактита 11-0-0-0 и ще покажат големият си антифутбол.Целият мач ще е в тяхното поле с много пропуски за "старата госпожа"