Супер Арсенал, Ван Перси убиец

12:24
Супер Арсенал, Ван Перси убиец
След снощната победа на Арсенал с категоричното 4:0 над Порто във втория кръг от груповата фаза на Шампионската лига, медиите на Острова засипаха тима на Венгер със суперлативи.

С най-висока оценка от срещата бе оценен Робин Ван Перси, който успя да се разпише на два пъти във вратата на Елтон, а другите две попадение бяха дело на Емануел Адебайор.

Наставникът на "артилеристите" Арсен Венгер не скри задоволството си от играта:
"Бяхме концентрирани през цялото време. Играхме на ниво във всички фази на играта. Исках да направя повече промени в стартовия състав, но не желаех това да изглежда като назидание за някои играчи."

Арсенал игра страхотно и създаде много чисти голови положения.  Ако не бяха добрите намеси на португалския вратар и пропуските на почти всички играчи от тима на Венгер, резултатът можеше да бъде много по-голям.

"Това беше първата част от нашия отговор след срещата с Хъл. Очаквайте втората срещу Съндърланд", завърши Арсен Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kalata20
01.10.2008 17:37

на арсенал им трябва единствено късмет, защото мин сезон щяха да са шампиони, ако от март месец до края на сезона не се контузиха 3-4 от основните им футболисти, а това разби отборния дух и така загубиха мн точки и се смъкнаха(ван перси,едуардо, росицки и т.н)

stenli111
01.10.2008 16:20

Мисля че тази година ще спечелят нещо ....Ман Юн и Арсенал вдигнаха нивото на Световния футбол другите отбори някак изглеждат бледи пред тях ........истинско шоу е да се гледат тези два отбора

Spairo
01.10.2008 13:15

АРсенал показаха отново красива и ефективна игра ,липсва им постояннство ,което ги дели на крачка от титлите в Англия както и в Европа..Дано тази година се концентрират максимално и да вземат някой трофей,защото знам че имат възможностите не им липсва нито самочувствие нито класа.