Бербо получи най-висока оценка

11:14
Бербо получи най-висока оценка
Българският нападател на европейския клубен шампион Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов получи най-високата оценка от всички играчи в снощния мач срещу тима на Олборг. Както е известно най-скъпият футболист в селекцията на сър Алекс Фъргюсън отбеляза две от попаденията за "червените дяволи", а тимът му победи датския шампион с 3:0.

Според колегите от медиите на Острова Димитър Бербатов получава оценка от 8.5 за представянето си при дебюта за Юнайтед в Шампионската лига. С по 8 са оценени изявите на Рафаел и Фърдинанд от "червените дяволи", а най-ниската оценка за играч на английския шампион е 6.5. В състава на Олборг пък най-висока оценка получава вратарят Карим Заза, въпреки безпощадните прояви на Уейн Рууни и Димитър Бербатов. Лошата новина за сър Алекс Фъргюсън е, че Пол Скоус получи контузия, която вероятно ще го изкара от игра за два месеца, а лека травма получи и Уейн Рууни.

Шотландският наставник на Юнайтед, заяви че е доволен от откриването на головата сметка на Бербатов, но остана пестелив в похвалите си към българския нападател.

"Димитър вкара два фантастични гола, особено втория. Това ще му донесе необходимото самочувствие. Когато трансферът ти е толкова висок, трябва да вкараш първото си попадение колкото се може по-бързо. В началото на мача той пропусна много добра възможност да открие резултата. Бербатов би трябвало да е щастлив от представянето си", каза сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deno
03.10.2008 16:24

"timati" т'ва е футбол баце....очевАдно е, че си нямаш работа в този сайт айде къшшш

timati
01.10.2008 20:07

хахахаахха Барбуков и световна класа головете му бяха супер измислини оставаше и да не ги вкара...той е най голямата грешка на сър Алекс ама ще го разбере мн късно

roselino
01.10.2008 18:40

Браво на Бербатов все така напред идано да вкара ниакои гол и на италианците

matos3
01.10.2008 18:14

БРАВО НА БЕРБАТА И ДАНО ТАКА ДА Е И В АНГЛИЯ.НЕ 2-ва А ПО 3-4 ДА ВКАРВА.БРАВО.

stenli111
01.10.2008 16:00

Браво на нашето момче ,спокойно мога да кажа че вече имаме още един футболист от световна класа след Стоичков,Балъков,Гунди,Любо Пенев,Костадинов, вече напълно заслужава да е сред тези велики футболисти искрено му пожелавам да продължава да вкарва за Юнайтед и Националния и дано серията продължи и срещу Италия....Успех Бербо