Шампионска лига - Група \"B\"

17:07
Шампионска лига - Група \"B\"
"Специалният" Жозе Моуриньо вече заяви амбициите си да вземе Шампионската лига със състава на Интер през този сезон, но пред тима предстои още дълъг път. Безпроблемното излизане на миланския гранд от групата едва ли буди съмнение, но все още в играта на състава има доста резерви. Сега на "Джузепе Меаца" гостува непредвидимия тим на Вердер Бремен, което предвещава доста качествен спектакъл. Анортозис изненадващо взе точка от "Бременските музиканти" на "Везерщадион", а сега тима ще има възможност да затвърди добрите впечатления в домакинството си срещу Панатинайкос.


21:45 часа : Интер - Вердер Бремен

Загубеното градско дерби срещу Милан идва в доста подходящ момент за Интер. Съставът безспорно разполага с много качествени играчи, но все още Моуриньо всякаш не е наясно с титулярните си 11. Отборът все още няма изграден стил на игра и надделява мнението, че се разчита повече на индивидуалните качества на играчите. Златан Ибрахимович е твърд титуляр, а за партньор на шведа ще се избира между Адриано, Крус и Балотели, но шансовете на бразилеца изглеждат най-големи. В защитата се завръща Кордоба, което ще внесе нужното спокойствие след слабите изяви на Никола Бурдисо в дербито срещу Милан. Гостите от Вердер направиха изненадващо реми с Анортозис на старта в лигата, след като отборът пропусна цял куп изгодни възможности за гол. Вердер защити напълно репутацията си на непостоянен отбор и още в следващата среща шамароса Байерн Мюнхен на "Алианц Арена" с 5:2. Томас Шааф ще може да разчита на всички свои футболисти и ако играта на Диего и компания потръгне нищо добро не очаква Интер. Все пак не пренебрегвайте факта, че мачът е в Милано и Интер няма загуба от 2004 година срещу немски отбори.

Вероятни състави:

Интер : Сезар, Майкон, Кордоба, Матераци, Киву, Камбиасо, Мунтари, Санети, Мансини, адриано, Ибрахимович
Контузени : Фиго, Максуел , Хименес

Вердер Бремен : Визе, Фритц, Мертесакер, Налдо, Пасанен, Бауман, Фрингс, Озил, Диего, Писаро, Розенберг


21:45 часа : Анортозис - Панатинайкос

Кипърският шампион влезе в лигата отстранявайки именно гръцки тим - Олимпиакос. Темури Кецбая е изградил доста интересен състав, в който впечатление правят имената на  Пауло Коща,  Траянос Делас,  Седрик Бардон и бившият играч на Раел Мадрид Савио. Анортозис не показа нищо в офанзивен план срещу Вердер, а отборът се бе прибрал дълбоко в своята половина и героично удържа едната точка. Прави впечатление доста интересната позиция на Траянос Делас, който по принцип изгради кариера и реноме като централен защитник. В кипърския шампион обаче, снажният бранител заема мястото на дефанзивен полузащитник и по този начин внася допълнителна сигурност в дефанса. Не трябва и да се подценява играта му с глава при статичните положения пред противниковата врата. Гърците загубиха от Интер след блестящ мач на Златан Ибрахимович. Средната линия в тима изглежда най-силното звено с присъствието на бившия "артилерист" Жилберто Силва и капитанът на "кръстоносците" Андрес Иваншич. Съставът определено изпитва трудности при отбелязването на голове, а при загуба днес по всяка вероятност ще завърши на последната позиция в групата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForzaMilan1899
10.10.2008 13:40

Интер взеха "Специалния" с 1 основна цел - успехи в ШЛ