Гонзо го няма на \"Герена\"

13:15
Гонзо го няма на \"Герена\"
Нападателят на Левски Георги Иванов-Гонзо не дойде на възстановителната тренировка на тима на "Герена" след загубеното домакинство от Жилина с 0:1 в мач-реванш за влизане в груповата фаза на турнира за Купата на УЕФА. Друг футболист на "сините", който пропусна заниманието е Юсеф Рабех.

След загубата снощи, Георги Иванов заяви, че обмисля дали да напусне отбора на Левски, може би афектиран от пропуските си и негативното отношение на публиката на "Георги Аспарухов" към него.

В близост до стадиона на "сините" има няколко патрулни коли на полицията, които очакват на тренировката на Левски да дойдат недоволни от отпадането на клуба привърженици.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alex_su
04.10.2008 10:27

абе вие поне гледате ли малко спортни новини.те си казаха що не е дошъл.не че ще се маха,ами просто имал нужда да си почине.сажелявам кравички но няма да се оттървете от него така лесно

bobifootball
03.10.2008 15:44

Кой ГОВНЬО ли не е бил на тренировката?Амиии мисля, че е чудесно този прехвален централен нападател никога ама никога не е бил футболист по-скоро борец и то от лоша класа.Където и да отидеше извън Левски го заковаваха на резервната скамейка щото в противен случай целия стадион ще засмърди от пресъствието му на терена.Акъла не ми го побира как се превърна в легенда на действително в миналото великия отбор Левски.

Defoto
03.10.2008 14:44

Съгласен съм с вас че Гонзо провали Левски обаче вчера като Жилина ни вкараха гол видяхте ли как всички се панираха и не знаеха какво става само Гонзо остана да играе тька че не говорете че само Гонзо е виновен и че той енай-лошия

ApLeKuHo
03.10.2008 14:25

Eй това е. Прецака Левски на два пъти сега търси други глупаци които да го земат и тях да провали.

Трябва да издадът закон.

" Категорично и без право на обжалване се забранява на Георги Иванов- Гонзо практикуването на какъвто и да е спорт с топка."
Подпис: FIFA

BoBi_Levskara
03.10.2008 14:01

Най-сетне ето една новина коята да ме разведри малко.Гонзо го няма но вече е малко късничко той не трябваше да играе в нито мач от евротурнирите както и Жеан Карлош

fRSkn
03.10.2008 14:00

тои да земе да се пенсионира ли .. ? аз като гледах мача неможа да напражи нищо като хората незнам кои отбор ще го вземат..