Треньорът на Локо Мз: Надявам се кризата в Левски да продължи

11:56
Треньорът на Локо Мз: Надявам се кризата в Левски да продължи
Треньорът на Локомотив Мездра Георги Тодоров обяви, че неговият тим ще излезе единствено за победа в днешния мач от "А" група. Наставникът споделя в интервю за официалния сайт на клуба, че Левски отчаяно ще търси трите точки, за да изплува от дъното и на терена в Мездра ще се разрази сериозна битка.

- Как оценявате представянето на Локомотив в шампионата до сега?

- Като добро, можеше да бъде и по-добро, винаги може да е така. Мисля, че с изключение на първите два, три мача, през следващите срещи момчетата промениха и отношението си към играта. Започнаха да влагат по-голямо старание, повече агресия и резултатите не закъсняха. В интерес на истината обаче имахме възможност да спечелим поне най-малко още четири точки.

- В плюс ли е за "железничарите" това, че в отбора има играчи, които преди са се състезавали с екипа на "сините"?

- Това, че са били играчи на Левски нищо не говори, просто те са добри и опитни футболисти. А дали са били играчи на Левски или на друг отбор това няма значение, те са футболисти на Локомотив (Мездра).

- Какво е настроението в лагера на отбора преди домакинската среща с Левски? Имат ли нужното самочувствие играчите, като вземем в предвид, че нямат загуба до сега у дома?

- Не виждам от какво трябва да се притесняваме. Ако вземем като база за сравнение последния мач, който двата отбора изиграха за Купата на България мисля, че нашия отбор се развива успешно и в положителна посока. Докато отбора на Левски продаде доста от единиците, които даваха облика на отбора. Не искам да кажа, че са по-слабия отбор сега, но не са в този синхрон и обиграност, в който бяха преди една година. Отбора на Локомотив излиза за победа.

- Със сигурност отбора на Левски ще потърси начин да се реабилитира след лошото представяне в евротурнирите. Това неимоверно ще направи борбата за трите точки по-трудна. Какви са очакванията ви за тази среща?

- Разбира се. Аз щях да съм по-спокоен, ако бяха победили Жилина. Знам, че Левски стават опасни в тежки ситуации, когато са изправени до стената. Трябва да бъдем много внимателни, максимално концентрирани и отговорни в утрешната среща. Само така ще можем да постигнем нужния резултат.

- Вие сте израсъл в отбора на Левски, преминал сте през всички негови формации, разбира се, в отбора са направени и много промени от тогава. Защо според вас се стига до такива полюси в играта на сините?

- Нормална криза във всеки отбор. Няма отбор в света, който да не е преживял някаква криза, само че в България тези неща се приемат по-трагично. Поради това и трудно се преодоляват. Нормално всеки отбор изживява такова нещо. Надявам се кризата в Левски да продължи и след утре.

- Какви са мотивите ви да работите в клуб като Локомотив и какви са перспективите пред вас?

- Покани ме човек, с който съм работил и много уважавам - Георги Бачев. Виждам, че тук се работи в правилна насока. Както виждате прави се първо базата и така стъпка по стъпка се развива отборът. Клубът на Локомотив (Мездра) е едно много спокойно място за работа, така че за в бъдеще могат да се очакват само положителни резултати.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари