Мениджърът на \"сините\" ще маха почти цял отбор

13:07
Мениджърът на \"сините\" ще маха почти цял отбор
Мениджърът на Левски Георги Иванов- Гонзо заяви, че планира да се раздели с десет човека от настоящия отбор на "сините".

"Имам яснота как да намаля групата на Левски. В момента имаме 32-33 футболисти, което прави невъзможно нормалното провеждане на тренировките. За следващия полусезон ще изиграем 15 мача, за които ще са ни необходими най-много 23 играчи. За другите ще търсим отбори. Проведох разговор с Йовов още през декември. Казах му, че е нужен на Левски и още тогава отпадна варианта за Стяуа. Христо Йовов ще остане в Левски, дори когато спре с футбола. Имаме факс от Аарау и сме договорили цената за Живко Миланов. Остава той да се разбере за личните си условия. Представил е вече исканията си и остава те да отговорят могат ли да ги изпълнят. Ако могат, той ще стане техен играч. Почти сигурно Саша Симонович ще напусне Левски. Тук имаме малко разминаване с него по въпроса, защото той иска да остане тук до края на договора си през лятото. Ако Локомотив Пловдив имат интерес към него, бих го пуснал. Харесвам Иво Иванов, Берое обаче искат прекалено висока цена. Освен това чакам завръщането на Юсеф Рабех утре. Когато говорих за последно с него, той каза, че иска да остане. Казал съм вече, че той е страхотен футболист, но ако е добре подготвен и му е изчистена главата. Георги Петков и Елин Топузаков започват нормално тренировки. Владимир Гаджев ще почне с отбора в началото на март. Очаквам да е в най-добра форма след края на първенството. Ще се опитаме да му помогнем да се интегрира. Зе Соареш ще отиде на прегледи в Украйна и ако всичко е наред ще подпише с Металург Донецк. Засега обаче не мога да твърдя, че това ще се случи. Няма нищо сигурно, докато не подпише. Няма да спираме Дарко Тасевски, ако получим добра оферта за футболиста и отбора. За него имаше едно предложение, което не ни удовлетворява. Георги Христов ще играе само за Левски в България. Той е чудесен футболист, който все още не е показал на какво е способен. Надявам се това да се случи през втория полусезон. Мирослав Антонов има нужните качества да бъде в Левски, тук няма случайни играчи", коментира Гонзо.

Попитан дали е съгласен легендарната фланелка с номер 9 да бъде върната в употреба, Гонзо заяви: "Аз съм \'за\' деветката да бъде в игра. Този, на която обаче ще бъде дадена тя, ще бъде натоварен от изключително големи очаквания". Мениджърът на шампионите продължи: "Не очаквам всичко да е розово през следващия полусезон. Затова обаче сме заедно всички и се надявам трудните моменти да минат бързо. За мен няма никакво значение народността на съдиите, които ще свирят дербитата, важното е реферите да са обективни". Гонзо завърши с думите: "Мое е решението да сменя директора на школата Кирил Ивков. Имам право на това. Батков е информиран".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Mallorca
08.01.2010 14:25

Гонэо вие евротурнире ще видите ли таэи година *lol*

unbeatable
08.01.2010 13:34

Що неси гледате в вашата кочина , имам чувството , че в темите за Левски пишат повече от цесекарите. Аиде духайте си супата и Любка Безгащова..

leketoo
08.01.2010 13:17

И целия отбор да махне Говньо няма да сгреши. Само "таланти" на "Гейарена" има *beer*