Кака посочи Меси за \"Златната топка\"

16:23
Кака посочи Меси за \"Златната топка\"
Бразилската суперзвезда на Милан Рикардо Кака заяви, че футболистът който трябва да спечели "Златната топка" през тази година е аржентинеца Лионел Меси. Според плеймейкърът на "росонерите" играча на Барселона заслужава най-голямото индивидуално отличие във футбола повече от крилото на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо.

Кака спечели наградата миналата година, след като триумфира в Шампионската лига с тима на Милан. Всички очакват през тази година битката за отличието да се води между Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

"Меси заслужава да спечели Златната топка. Той е истинска суперзвезда. Роналдо също би бил правилен избор, но аз виждам Меси като свой наследник. Адмирирам уменията и контрола на топката от страна на Меси. Той е един от тези играчи, които искаш да видиш в игра за своя отбор", заяви Кака.

Наградата на списания "Франс футбол" ще бъде връчена на специална церемония през месец декември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Saso
09.10.2008 11:17

Бербатов ще вземе златната топка.

Crissstiano
08.10.2008 20:24

Кака какво говори и той,направи 2 мача миналата година и му дадоха златната топка,а и тогава както и сега Кристиано си е на върха

Ekc_sl
08.10.2008 17:55

Меси наистина е добър ...Може би ще стане по-добър от Роналдо,но безспорно този път наградата трябва да е за него, направи невероятен сезон и помогна много на отбора си за трофеите,а Меси -неговия отбор нищо не направи и то 2 поредни години