Разкриха състава на Италия, много изненади в него

20:19
Разкриха състава на Италия, много изненади в него
Селекционерът на Италия Марчело Липи ще заложи на схема 4-3-3 за световната квалификация с националния отбор на България в събота вечер в София. Според колегите от авторитетното електронно издание "Гол" и италианските медии наставникът на световните шампиони вече е определил стартовия състав за мача с България.




Групата на Италия за квалификациите с България и Черна гора:


Вратари: Джанлуиджи Буфон (Ювентус), Марко Амелия (Палермо), Морган де Санктис (Галатасарай)

Защитници: Даниеле Бонера (Милан), Фабио Канаваро (Реал Мадрид), Джорджо Киелини (Ювентус), Андреа Досена (Ливърпул), Алесандро Гамберини (Фиорентина), Фабио Сантакроче (Наполи), Джанлука Дзамброта (Милан).

Полузащитници: Рикардо Монтоливо (Фиорентина), Алберто Акуилани (Рома), Мауро Каморанези (Ювентус), Даниеле де Роси (Рома), Дженаро Гатузо (Милан), Кристиан Маджо (Наполи), Антонио Ночерино (Палермо), Симоне Перота (Рома).

Нападатели: Антонио ди Натале (Удинезе), Алберто Джилардино (Фиорентина), Симоне Пепе (Удинезе), Джузепе Роси (Виляреал), Лука Тони (Байерн Мюнхен).

Вероятен състав на Италия:
\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
09.10.2008 14:46

А според мен не трябва да се затваряме много по простата причина ,че играта ни в защита куца.Дефанзивно се играе като имаш защита, а в случая сме слабички. Не че и в нападение нещо ще направим след като има 1-2 от отбора ,които бягат,а другите чакат да им се удари топката в краката.А отностно техния отбор си мисля ,че тва е нещо като спекулация т.е състава им няма да е този ,който е изваден тук и ще има промени(според мен), както винаги една от психоатаките на отборите преди мач

dunavec__
09.10.2008 08:56

Според мен Пламен Марков трябва да заложи на изключително
дефанзивна тактика и игра на контраатаки. Както се казва да използваме техните оръжия върху тях!

martototo
09.10.2008 08:24

Ще се видим в сектор Г.Аз съм оптимист и за мен мача е 1-0 !!!!

Spairo
09.10.2008 00:51

Твърдо 1 ,Италия са слаби ,НАПРЕД БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИИИ в продължението ще има 3 автогола на Италянците и ще завърши 5;3 за нашите

stenli111
09.10.2008 00:11

Победата е за нас колеги,помнете ми думата.....тя ще значи много за нас и момчетата си дават сметка за това ,мисля че слънцето най сетне ще грейне и пред нашата врата и то точно в този мач.....както в всеки кръг от футболните първенства ставаме свидетели на изненади ,мисля че и сега в световните квалификации изненадата ще дойде от този мач......да стискаме палци и да се надяваме да не е напразен оптимизъм

arsen_wenger
08.10.2008 23:59

Бих казал че няма изненади.Тото Ди Натале е в невероятна форма,а Симоне Пепе.....ще го видите сами.Джилардино няма какво да кажем за него той е класен нападател.Страха ни идва от Ди Натале и Пепе!!!
Българи Юнаци!!!!!!