Данчо Тодоров се пазари с азери за 5 хиляди долара

08:39
Данчо Тодоров се пазари с азери за 5 хиляди долара
След дълги години чакане и десетки провалени трансфери, Йордан Тодоров най-после може да си уреди преминаване в нов клуб.

Футболистът обаче първо трябва да приеме условията, които му предлага кандидат-купувачът Интер Баку. Според запознати, Данчо Тъча искал 5000 долара повече от обещаната му месечна заплата в размер на 15 000 долара.

Собствениците на "червените" Димитър Борисов и Иво Иванов пък могат да получат от сделката 150 хиляди евро. Азерите дори са дали отсрочка за отговора на Тодоров, който чака конкретно предложение и от германски отбори.

"Оставили сме Данчо да преценява на спокойствие. С неговия мениджър ще решат дали да приемат офертата от Интер Баку. Тодоров е дал много на ЦСКА и затова ще се съобразим с решението му. Финансовите претенции на клуба ни не са големи за играч като него", каза пред "Тема Спорт" изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков.

Вчера Данчо отказа коментар относно бъдещето си.

В същото време стана ясно, че ръководството на "армейците" ще отпрати дошлия на проби сърбин Боян Дойкич. Причината е, че в отбора няма излишна квота за чужденец извън ЕС. В клуба обаче очакват за преговори в близките дни Валентин Илиев. Защитникът е трансферна цел на "червените" още преди смяната на Любослав Пенев с Миодраг Йешич.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bigred81
15.01.2010 18:32

по скоро тоя бастун трябва да плаща на отбора който се излъже да го приюти