Пак гаф при съдиите! Върнаха неправомерно Бекяров

10:49
Пак гаф при съдиите! Върнаха неправомерно Бекяров
Съдийската комисия към Българския футболен съюз изуми с решение си да върне Момчил Врайков и Ангел Бекяров в елитния футбол. Запознати информираха "БЛИЦ", че в правилниците ясно и точно е написано, че лице, което е на работа в даден клуб след това няма право да попада в съдийството поне 3 години.

Както е известно, в началото на август Бекяров бе назначен за спортно-технически директор на елитния Ботев Пловдив. Известният като Колина рефер със сигурност се е зарадвал, след като е научил решението на Съдийската комисия да бъде позволено на него и Момчил Врайков отново да ръководят мачове от "А" и "Б" футболна група.

Бекяров доволно е потрил ръце, защото за ръководен от него мач в "А" група ще прибира по 1000 лева. Той едва ли някога е получавал тази сума в Ботев, тъй като се говори, че работи без финансово възнаграждение при "канарчетата\', където са я закъсали яко напоследък.

Странно защо отговорникът за родните рефери Христо Порточанов и шефът на Съдийската комисия Димо Момиров са стигнали до решението да позволят на Момчил Врайков и Ангел Бекяров отново да надуват свирката в елитния футбол. Любопитно е дали след седмица Изпълкомът на БФС ще одобри идеята и ще позволи на двамата арбитри да ръководят мачове от най-високо ниво у нас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация