Фернандо Торес се закани на Юнайтед

14:12
Фернандо Торес се закани на Юнайтед
Суперзвездата на Ливърпул Фернандо Торес мечтае да победи Манчестър Юнайтед във финала на Шампионската лига. В момента испанският нападател се намира в превъзходна форма и бележи гол след гол за най-титулувания клуб в Англия.

Преди месец на "Анфийлд", в дебюта на Димитър Бербатов за Юнайтед, Фернандо Торес не игра за Ливърпул при победата с 2:1 заради контузия, но се закани на шампионите за гостуването през пролетта.

"Всеки футболист иска да вкара гол на Юнайтед. Всяко попадение е ценно, но срещу тима на сър Алекс Фъргюсън головете се помнят дълго време. Надявам се да се разпиша на "Олд Трафорд" или още по-добре в Шампионската лига срещу тях", заяви испанският нападател.

Торес разкри, че европейската титла с Испания спечелена през лятото е увеличила апетита му за успехи. Сега голмайсторът на Ливърпул мечтае за трофея в Шампионската лига.

"Вярвам, че можем да спечелим Премиър лийг и Шампионската лига. Започнахме сезона много добре, така че според мен имаме сериозни шансове за това. В предния сезон така  направи Юнайтед - сега е наш ред", каза Торес.

"Не ме интересува колко гола ще вкарам - важното е Ливърпул да бие и да печелим трофеи през сезона", допълни изключителният футболист.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация