Бербатов: Време е за реванш срещу Италия

13:33
Бербатов: Време е за реванш срещу Италия
Авторитетното италианско издания "Газета дело спорт" взе интервю от капитана на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов преди световната квалификация с Италия в събота вечер на стадион "Васил Левски. Според Берба България има своите шансове срещу световните шампиони, най-вече заради кадровите проблеми пред Марчело Липи.

"Радвам се, че Буфон няма да играе срещу нас. Той е най-добрият вратар в света и е късмет, че се контузи точно преди мача с нас", заяви нападателят на Манчестър Юнайтед.

"Очаквах Италия да излезе с Тони и Дел Пиеро в атака. Изненадани сме от някои имена в състава на Марчело Липи. В миналото "скуадрата" ни е донасяла много огорчения, но мисля, че сега е времето за реванш", каза Бербо.

Капитанът на България каза, че е бил близо до трансфер в италианския гранд Милан, но в момента в Юнайтед се чувства страхотно и като цяло предпочита английското първенство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pasho_pz
11.10.2008 14:43

Хем ще ги бием, хем ще ги е*** след това

pakho
10.10.2008 14:26

Сега е момента да бием жабарите.
И ЩЕ ГИ БИЕМ.

GoOoOoOoL
10.10.2008 14:06

Какви пари праеш бе приятел, от тоя сайт? И какви шоколади те гонят? Просто сам дал прогноза ,не само защото съм българин. А защото мисля ,че ще ги тупнем тия италянци.И теб това изобщо не те бърка, сещаш ли се??

bos
10.10.2008 09:37

България определено трябва да покаже по-добра игра от мача с Черна Гора. Аз сам оптимист баце вапреки че има голям шанс да паднем в събота. Ще се получи някой X, много ми се ще Митко да си вкара поне 1 положение, тогава може и да ги бием италянците

ZeroCold
10.10.2008 08:06

И един шоколад увиваше станиола в мърмот По-точно България 0 - 2+ Италия (колкото и да не ми се иска)...