Томов: Писна ми от \"синьото\" БФС, пак ще има 16 дузпи за Левски

15:21
Томов: Писна ми от \"синьото\" БФС, пак ще има 16 дузпи за Левски
Александър Томов нападна ръководството на БСФ по време на днешното представяне на официалния сайт на клуба. Президента на "червените" открито нападна Борислав Михайлов и заяви, че той няма да бъде подкрепен от "армейците" по време на новия конгрес.

"Писна ми от това "синьо" БФС! Нека пак дадат на Левски 16 дузпи както през миналия сезон. Те са толкова зле, че и това няма да им помогне. Със сигурност няма да подкрепим Боби Михайлов на следващия конгрес. Той не направи нищо в подкрепа на шампиона на България, когато се разгоря скандала с лиценза, а напротив, разправяше наляво и надясно, че няма никакъв проблем", заяви Александър Томов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danas1970
10.10.2008 11:45

Jordy е типичен пример за фен на ФК"Кремиковци"! Първо изказва някакво мнение и след като е оборен безапелационно,не може да намери какво да каже и започва да обижда! Ами ако падна на твойто ниво,драги Jordy , би трябвало да спомена,както вече няколко пъти съм казвал,че ми омръзна от свинските ви напъни да се изкарате най-онеправданите на този свят!Кой ли не ви беше виновен?То не бе Михайлов,не бе Батков,не бе Левски,не бе Лечков,не бяха съдийте!Сигурно и Буш и Бен Ладен имат пръст в цялата тази работа!А бе с две думи Световен заговор срещу ВЕЛИКИЯТ ЧОРБАРСКИ отбор!ХА ХА! Я се вземете в ръце и се скрийте в кочината!
Но не съм на твоето ниво!

Jordy
10.10.2008 10:49

Факт е, че БФС и ФК Селски Подуяне са си партия и си гледат общия интерес!

veso72
10.10.2008 00:47

Jordy, колкото тоя палячо Томов разбира любимата игра, толкова и мустакатия Буратино Батков, само нi лазят по нервите . И Само ЛЕВСКИ.

roommen
09.10.2008 20:38

Jordy - ще ме извиняваш , но мисля че най-способният отбор който Цска е имал беше когато влязоха в групите на Уефа .Моето мнение е че от тогава нещата в Цска тръгнаха назад .

gangan
09.10.2008 20:09

Засега е ПРАВ,но след 11 кръг ще е НАВЕДЕН

kazak
09.10.2008 18:51

Aбе този нали беше следствен?Такива като него са за затвора!

ApLeKuHo
09.10.2008 18:20

И сега пита кой е ТОЯ ТОМОВ дето е седнал да приказва че Б. Михайлов не е направил нищо за шампиона.
Че то благодарение на него ЦСКА пада от Сливен, а не от Депортиво Лисичери.
Благодарение на него България участва в Евротурнирите, вярно безславно, но все пак участва.
Благодарение на него ЦСКА все още го има.
И на всичкото отгоре да земеш и да се изцепиш във форум "Томов е прав".

Срамота е.

ApLeKuHo
09.10.2008 18:19

Jordy.... Приятелю не мога да повярвам че хора които гледат от страни футбола в България, може д акажат нещо от рода на "Томов е прав".
За какво е прав?
В какво е прав?
1. За дузпите за Левски. Може ли да попитам колко дузпи получиха ЦСКА когато станаха 30 кратни шампиони за един сезон.?
Аз мога да ти кажа. За целия сезон само в три мача нямаше дузпа. В домакинството на Левски, В гостуването на Литекс и гостуването на Родопа.
Във всеки един мач имаше дузпа за ЦСКА. И те питам сега КОЙ е тоя да ми говори колко дузпи щели да дават за Левски през новия сезон.
2. За Б. Михайлов:
Може ли да ми обясниш КОЙ е тоя ТОМОВ дето е седнал да ми приказва че Боби Михайлов не е направил нищо за ЦСКА, след като ТОЯ същия ТОМОВ, като мениджър на отбора си надписва 1 милион лева премия (само на него) задето отбора е станал шампион за 31 път.
Кой е ТОЯ ТОМОВ дето тегли 5 милиона евро заем и ги обявява за приход пред данъчните?
Кой е ТОЯ ТОМОВ дето дава 3.5 милиона евро за нови играчи, като знае че дължи 16 милиона евро на държавата??

ForzaMilan1899
09.10.2008 17:21

Къде е тръгнал тоя ? Ако не беше Михайлов да им дава нови срокове непрекъснато вече да са в Б група

rokera_henry
09.10.2008 15:59

Недопустимо е като си шампион да не си плащаш дълговете и да искаш всичко. По тая логика и някое село ще стане шампион като купува мачове и играчи ,но не си плаща за тези неща ,а си трупа дългове и кво като не идат в Европа нали са станали шампони.Недейте да ставате смешни ,че се излагате.Това бе най малкото ,което трябваше да отнесе нашия "шампион".Уж имат неизплатени дългове ама купуват двама футболисти на стойност 1-2 милиона айде айде Бг простотията я знаем ама що да не ревем и да викаме "дръжте крадеца"

Jordy
09.10.2008 15:40

Томов е прав !!! Отнемането на лиценза си е най-вече дело на Б. Михайлов и Батков ! Та нали когато е трябвало да се дават лицензи е имало и други отбори, които не са били покрили условията. Шампионският отбор на ЦСКА от мин. година е най-добрият български отбор от много време насам и със сигурност щеше да постигне успехи в Европа, но очевидно алчният управник в БФС умишлено е възпрепятствал това ! Недопустимо е като президент на федерация да не защитаваш Шампиона !!!