Кръв и контузии в контролата на ЦСКА и Славия

13:35
Кръв и контузии в контролата на ЦСКА и Славия
Отборите на ЦСКА и Славия си спретнаха кърваво равенство от 2:2 в контролна среща, която се игра на тренировъчната база на "армейците" в Панчарево.

Шампионите откриха в 25-а секунда на срещата чрез Зе Руи, който оползотвори отлично центриране отдясно на Влади Златинов. "Белите" изравниха в последната минута на първата част с гол на Николай Петров, който засече подаване на Керчев.

Голмайсторът за шампионите в тази контрола Руи беше изгонен в 8-а минута, когато удари противника си след грубо нарушение на Керчев. Славистът нарече "червения" състезател "мангал", за което получи само жълт картон.

В края на първата част след сблъсък между Евгени Йорданов и Боби Павлов, играчът на Славия получи сериозна аркада и напусна с разбита глава.

Вторият гол за ЦСКА падна в 65-а минута, след като изведения от Да Коща Гунлаугсон не сбърка.

Завърналият се след дълго отсъствие Дениран Ортега влезе като резерва в 70-а минута, но изкара на терена само десет минути, тъй като беше изгонен. Нападателят ритна жестоко в гърлото Ели Маркес, който изпадна в безсъзнание и остана в това състояние двадесетина минути след края на мача, като дори беше изнесен с носилка и шина на главата до чакащата линейка.

За това си нарушение, нападателят на Славия получи само жълт картон, а вторият му жълт картон бе регистриран само няколко минути по-късно, когато Ортега удари с лакът Да Коща и трябваше да напусне терена. Славия изравни за крайното 2:2 в 83-а минута, когато Керчев вкара след меле в наказателното поле.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари