Робиньо и Сезар разпускат на \"Копакабана\"

20:04
Робиньо и Сезар разпускат на \"Копакабана\"
Цял пътепис създаде националният отбор на Бразилия в опитите си да се прибере в Рио де Жанейро. Изтощителното пътуване от Венецуела бе и причината бразилците да отложат тренировката си в понеделник.

Вратарят на "кариоките" Жулио Сезар и феноменалният Робиньо в мига, в който пристигнаха се разположиха на плажа на хотела в Рио де Жанейро, където бразилските футболисти са отседнаха и си дадоха почивка до края на деня. Там двамата прекараха известно време в приятната компания на привлекателни млади дами.

Бразилската футболна асоциация обяви на официалния си сайт, че пътят на бразилските национали от Венецуела ще бъде около 15 часа, а медиите разкриха, че проблемът е започнал още от летището близо до Сан Кристобал, откъде бразилците е трябвало да излетят за Маракайбо и оттам да вземат чартърен полет, но заради лошото време полетът е бил отменен.

По тази причина отборът е пътувал три часа през стръмните и криволичещи планински пътища до летището в Мерида, където са стигнали към полунощ, за да им кажат, че самолетът им е още в Каракас. След дълго чакане, няколко сандвича с шунка и безалкохолни напитки в пластмасови бутилки най-сетне "селесао" излита за Маракайбо, а след това и за Рио. В сряда Бразилия посреща Колумбия в Рио де Жанейро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация