ЦСКА представи \"Червени шампиони\"

15:20
ЦСКА представи \"Червени шампиони\"
Ръководството на ЦСКА представи своя нов луксозен автобус. На стадион "Българска армия" журналисти и фенове видяха за първи път возилото "Червени шампиони", което е марка "Mercedes-Benz", съобщава официалният сайт на клуба. Автобусът е единствен по рода си в България, като освен отличните си показатели, разполага и с екстри, които ще са в удобство на футболистите. В салона може да се монтира и маса за масаж, но на този етап футболистите на "армейците" са се отказали от тази екстра.

Легендата на ЦСКА Петър Жеков бе обявен за кръстник на супер модерния автобус. Той връчи ключовете от него на капитана на шампионите Тодор Янчев. Жеков пожела на своя приемник още редица шампионски титли и успехи. Цветът на возилото е златист, като според голмайстора символизира редицата първи места на най-успелия роден клуб. Жеков и Янчев лиснаха вода за късмет пред автобуса от последната шампионска купа на ЦСКА.

"Смятам, че сме се събрали по един хубав повод. Автобусът е доста скъпа машина, но смятам че играчите я заслужават, заради това, че ни направиха шампиони. Решихме да е с надпис "Червени шампиони", който ще е посветен на тези, които ни направиха шампиони, както и на тези, които се готвят да станат такива. Решихме да направим нещо хубаво за клуба и поне малко да зарадваме феновете и футболистите.", отбеляза президентът на
"червените" Александър Томов.

"Относно отнемането на лиценза на ЦСКА вече казах и пак ще го потвърдя, че има груби нарушения по уставите на УЕФА и нещата ще се решат в съда в Лозана. Когато не можем да се разберем в България с човешки средства ще се реши в съда. Не може този лиценз да бъде даван на втория в шампионата, чиято разлика е 16 точки от първия. Това е безпрецедентно. Защо лицензионната комисия и НАП не се разровят и да видят защо Левски плаща четири пъти по-ниски данъци от ЦСКА. Нима в Левски взимат четири пъти по-малко?!", коментира отнетият лиценз Томов.

По повод изказването на бившия финансов директор Александър Гарибов че има вероятност лицензът на клуба да бъде отнет и догодина, Томов заяви, че не смята да коментира изказванията на човек, който по една или друга причина е бил изхвърлен от тима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sexapilen
14.10.2008 22:40

За "задълженията" на ЦСКА към НАП

В отговор на поредните изказвания в публичното пространство на бивши служители на ПФК ЦСКА, разпространяващи неверна информация относно задължения на клуба към НАП, си позволяваме да публикуваме документ от НАП, получен в клуба на 07.10.2008, удостоверяващ, че понастоящем ПФК ЦСКА ЕАД няма НИКАКВИ задължения към въпросната агенция.



Вярваме, че с публикуването на този документ, твърденията на нашите „доброжелатели” ще бъдат опровергани напълно в очите на българската общественост, тъй като, когато фактите говорят...

SaDisTa
14.10.2008 18:16

Одеве прочетох по новините че ЦСКА имат 1.5 милиона лева задължения към НАП-вярно ли е