Бербатов излезе с декларация в защита на името му

14:07
Бербатов излезе с декларация в защита на името му
Капитанът на националния отбор по футбол и нападател на английския Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов направи изявление, чрез Българска телеграфна агенция, до всички печатни и електронни медии в България, във връзка със зачестилите случаи на безразборно използване на името му от страна на различни печатни и електронни медии, както и на части лица и фирми.

Следва пълният текст на изявлението на Димитър Бербатов:

"Официално възразявам срещу използването на лика и името ми по какъвто и да е начин без моето знание и съгласие. След като сумата, платена за мен от настоящия ми работодател е обществено достояние, би следвало всеки да си дава сметка, че това предполага и строги правила за използването на лика и името ми, които са уговорени изрично и прецизно в професионалния ми договор с ФК "Манчестър Юнайтед".

"Подчертавам, че всяка свободна трактовка на мои снимки и публикации, изявления и събития, в които съм участвал, неизбежно нарушава както професионалните, така и личните ми права и интереси."

"Категорично заявявам, че няма да допусна трупане на популярност и облаги за своя сметка и с всички възможни законови средства се противопоставям и ще се противопоставям на всички действия в тази посока, независимо от кого и защо са извършени. Очаквайки подобаващо уважение към мен, с уважение към Вас, Димитър Бербатов."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BUBOLE4O_ME4O
14.10.2008 17:46

Бербатов ти си една жалка манекенка родена под щастлива звезда. Не заслужаваш и стотинка от парите, които получаваш! Виш се само колко мача имаш и колко отбелязани гола и асистенции. Никога няма да достигнеш нивото на Рууни, Тевез и компания. Можеш да си подадеш оставката и да оттървеш и националния отбор от себе си. Най-добре ще ти е да си свободен агент на повикване... По жалък нападател не съм виждал.