Ура! Взехме точка от Грузия, Гошо Петков ни спасява

21:23
Ура! Взехме точка от Грузия, Гошо Петков ни спасява
Отборът на България не успя да постигне първи успех в квалификациите за Световно първенство в ЮАР през 2010г. и в третата си среща, като този път позволи да бъде надигран от домакините от Грузия и ако не бяха отличните намеси на нашия вратар Георги Петков резултатът можеше да бъде още по-разочароващ.

За разлика от срещата със световния шампион Италия преди броени дни, сега защитата ни бе под всякаква критика. В действителност нито едно звено в отбора ни не бе на добро ниво и закономерно след края на срещата капитанът на отбора Димитър Бербатов заяви, че с такава игра не заслужаваме да играем на голям форум.

Съставите на двата отбора:

Грузия:
Ломая, Лобянидзе, Квахадзе, Салуквадзе, Гоциридзе, Шашвиашвили,  Размадзе, Яшвили, Ментешашвили,  Кобиашвили, Мчедлидзе,


България:
Петков, Миланов, Тунчев, Илиев, Иванов, Ст. Петров, Георгиев, Янков, Димитров, М. Петров и Бербатов.


Развитието на срещата по минути:

1\' Начало на мача дадено от главния рефер Бьорн Кайпес от Холандия.
2\' Центриране на Мартин Петров от фаул, но грузинците чистят напред.
3\' Грешка на Бербатов, която Иван Иванов поправя чистейки с шпагат в тъч. Грузинците стигат до първи ъглов удар в мача. Късо изпълнение и опасност пред вратата на Петков, който лови сигурно.
4\' Грубо нарушение на грузински играч, но съдията се задоволява с устна забележка.
6\' Стилян Петров намира с дълъг пас Мартин Петров, който печели пряк свободен удар. След изпълнението му от Благой Георгиев топката стига до Валентин Илиев, но ударът на нашия защитник е твърде слаб.
6\' Неразчетено излизане на Георги Петков за малко да доведе до гол за домакините, но топката преминава в страни от лявата греда и излиза в аут.
8\' Атака за нашите и дълъг пас към Бербатов, който с глава смъква към Благой Георгиев, но последния се засуетява пред наказателното поле и опасността е ликвидирана.
9\' Поредна грешка в защитния ни вал, но Лука Размадзе нанесе твърде слаб удар и Петков спокойно улови. В тези начални десетина минути се наблюдава припряност и брак в действията на националите ни.
13\' Валентин Илиев се завръща в игра, след като му бе оказана медицинска помощ.
14\' Фаул за Грузия след изпълнението на който домакините стигат до своя втори корнер.
16\' Пореден фаул, след като Живко Миланов с ръка фаулира Яшвили.
17\' Заучено изпълнение от страна на грузинците, а ударът на Кобиашвили премина съвсем близо до гредата на Петков. Късмет за българския отбор в тази ситуация.
19\' След като имахме правото да изпълним пряк свободен удар отново чрез Благой Георгиев позволихме на домакините да организират опасна контраатака, която завърши с умишлено нарушение срещу играч на Грузия.
20\' Живко Миланов е фаулиран в половината на домакините близо до тъч линията.
23\' Яшвили падна симулативно за да си спечели дузпа при единоборството с Иван Иванов, но холандският арбитър остана безмълвен.
27\' Грешка на Живко Миланов, но Валентин Илиев го покрива успешно и коригира грешката му.
29\' Мартин Петров напуска принудително, а на негово място влиза Ивелин Попов. Травмата, която лекуваше дълго време играчът на Манчестър Сити явно все още не е напълно отшумяла.
31\' Солова акция на Попов, но вместо да подаде към Бербатов позволява на противника да му отнеме топката.
32\' Смяна и в отбора на Грузия. На мястото на Мчедлидзе в игра Сирядзе.
34\' Страховит удар на Ментешашвили в очертанията на вратата и Петков се намесва блестящо.
36\' Груба грешка на Стилиян Петров от която се стигна до нов отличен шанс за домакините, но току що влезлият Сирядзе с глава не успя да преодолее българският страж.
41\' Ивелин Попов видя включелият се от дълбочина капитан Димитър Бербатов, но пасът му дойде малко по-силен от нужното и коженото кълбо излезе в аут.
45\' Жълт картон за Стилиян Петров.
45\' Бербатов се оказа на добра позиция, но ударът му с глава излиза в аут. Това беше и най-опасното положение за нашия отбор.

45 + 2\' Край на първото полувреме, в което домакините бяха по дейният отбор и на няколко пъти можеха да вземат преднина. Нашите футболисти за разлика от срещата с Италия действаха изключително мудно и не успяха да сътворят нищо запомнящо се.

46\' Начало на второто полувреме
49\' Нова отлична възможност за грузинците, които чрез Гоциридзе отправят опасен удар към Петков, но той отново е на своя пост и спасява. Последвалият корнер не води до нищо опасно.
51\' Опит за центриране в наказателното поле към Бербатов, но той се оказва приклещен между двама защитници и не успява да сътвори нещо по-интересно.
56\' Втора смяна в отбора на България. На мястото на Чавдар Янков в игра Станислав Ангелов.
57\' Първи углов удар за нашите, след като Бербатов се пребори с двама защитници на домакините.
60\' Хубаво фалцово центриране от страна на Стилиян Петров успоредно на грузинската врата, но Ивелин Попов бе далеч, за да засече кълбото.
63\' Изключително слабо центриране от фаул на Стилиян Петров и топката излиза в аут.
66\' Една от малкото добри възможности за гол от наша страна е пропиляна, след като Благо Георгиев центрира прецизно към далечната греда, където Тунчев игра с глава, но нямаше кой да я отправи в мрежата зад Ломая.
67\' Стилиян се озовава зад защитата на грузинците, но същият този Ломая спасява.
72\' Димитър Рангелов влиза в игра на мястото на Велизар Димитров.
75\' Жълт картон за Александър Тунчев, който задържа с ръка противников играч.
77\' Още една груба грешка в защитата ни, а Георги Петков се отличава с поредна изключителна намеса.
80\' Удар на Бербатов, който е силен и неточен.
84\' Гредата се оказва верен помощник на нашия страж, след като защитата ни отново се оказа в ролята на зрител.
85\' Нова опасност пред Петков, но Валентин Илиев се намесва решаващо.
90\'+ Край на срещата. Грузия и България не успяха да си отбележат гол в световната квалификация играна в Тбилиси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

roommen
16.10.2008 20:50

Аз пък ще ви кажа че след тази среща няма да имаме равен мач а само победи

Geccata
16.10.2008 16:07

Момчета, чашата е наполвина пълна...

totocska
16.10.2008 12:05

Нямам думи.Пълна трагедия,но нека отбележим: Георги Петков 0:0 Грузия

Hacktool
16.10.2008 11:30

KILLna7 къде видя Бербатов да се бори бе моето момче,разхождаше фланелката за пореден път.След всеки мач се цупи, че нищо не играели другите, а той какво играе че не ми стана ясно-ГАНКИНОТО ли?А относно това, че Живко Миланов е играл добре си в голяма заблуда, добре че беше Жоро и донякъде Тунчев че иначе нямаше да може да си донесем кошницата с головете

pafata
16.10.2008 09:48

Мисля че взехме много важна точка в борбата за 3-4 място...

mitaka06
16.10.2008 09:46

Каквото и да си пишем тук е ясно: слаби и немотивирани футболисти и много, много страхлив треньор. Абсолютно разконцентрирани и неможещи футболисти, които май бяха объркали разположението на вратите. Не може цял мач да връщат топката към защитата и вратаря. Каква тактика е това? Ние не сме Бразилия за да побеждаваме всяка среща, но и не играехме с Германия.Много ги е страх тея момчета да играят футбол!??!?! До отидат да играят коски, ако ги е страх... Вижте какво е направил Ектор Купер с отбора на Грузия. Това трябва класен треньор, който да накара тея МЪРДИ да играят. А кашоните от БФС нека сега харчат парите изкарани от евтиния треньор Пламен Марков, и да си пазят тези, с които щаха да доведат един класен треньор да направи отбор!!!

arsen_wenger
16.10.2008 09:43

Момчета обаче не само ГОШО вратарчето ни спаси!!!Всеки да сложи ръка на сърцето и да каже дали съдията можеше да даде 2 дузпи, които бяха 10000%.Първата игра с ръка на Благо,ама той сигурно искаше да и оправи прическата,а втората при едно увисване в края и Живко игра с ръка!!!Мислих много и не мога да си обясня как играчи на Грузия и Черна гора играят със много повече хъс от нас.Черна гора измъчи Италия и само късмет спаси италианците от заслужен Х.Иначе не мисля, че Грузия има по-добри играчи от нас,просто ИМАТ ЖЕЛАНИЕ И СТИМУЛ.Само някои чужденец ще ни оправи, по възможност НЕМЕЦ,да видим тогава БАРБИ така ли ще играе и компания!!!!

bat_boiko309
16.10.2008 09:32

А иначе за футболно джудже, каквото сме говори и факта, че нито един бг отбор не е направил, какъвто и да е успех след влизането на Левски в шампионската лига.Бербатов няма какво да се сърди на др в национала, нямаме Кристиано или някой като Ленън да излъже 3-4 и да му подаде на празна врата, а за мотивацията и класата му говори това, че най-големият отбор който си е вадил топката от мрежата след негов удар е хърватска. все пак да не забравяме, че тогава те бяха в криза. а ние си тъпчим на едно място, защото повече на долу няма на къде. А има и хубаво нещо, че няма да се класираме. поне няма кой да ни бие с повече от гол-два поне още 2 години

bat_boiko309
16.10.2008 09:30

То че няма да се класираме се видя още от 1-вия мач с Черна Гора. за да се класираме трябва да сме 1-ви в групата, а 2-рия с късмет и много качества трябва да си извоюва мястото с/у друг 2-ри. Не смятам че нашите лъвици могат да ухапят някой отбор и то 2 пъти, за да го изхвърлят от баража и да се класират. те нашите нямат сили даже футболни джуджета да бият. изключително слаб мач на всички. Казвал съм го и за Левски, ще го кажа и за мача вчера, щом вратаря и един от защитата са най-добрите ти играчи за какъв отбор говорим. Все пак тия от Фифа са се объркали като са ни сложили 15 в ранглистата, но има време и това да си оправят.

nick77
16.10.2008 08:27

Предлагам на феновете да бойкотираме и да не се ходи на мачовете на нашите балерини, докато не покажат за какво са там. Нека играят без публика, щом им е безразлично.

nick77
16.10.2008 08:20

Не сме и "отборче" както е казал Каладзе, а само едни помияри. Няма премии няма игра, а само присъствие това ли е нашето самочувствие като Българи, това ли са ни големите играчи. Този бербат педал още ли го мислят, че е играч от световна класа боклука му с боклук дърво от всякаде. Вагнер като излезе принудително как ли не го оплюха дайте сега и Мартин да го изпратим подобаващо. Нямам думи хора, един селски отбор да изкараме ще играеме по добре, поне ще дадат всичко от себе си.

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

iksvel
16.10.2008 01:28

Пропуснах Ивелин Попов от "героите". За него имах надежда, че ще направи нещо...Е, греда!
Между другото не зная дали сте забелязали, но в началото на мача грузинците тръгнаха плахо и колебливо, но след 10 минути явно са усетили каква стока сме и тръгнаха смело напред.
Сега като се замисля ако бяхме пуснали юношите под 19 години, направили равен с Португалия като гости, щяхме да имаме по-големи шансове за победа и със сигурност по-добра игра. Въпреки че нямаме добри условия за развитие на младежта в тази област, пак се намира по някой талант... Да се надяваме, че следващият ще е по-добър от "звездата" ни Бербатов.

iksvel
16.10.2008 01:11

Абе какво му обръщате толкова внимание на Бербатов... Ако имаше поне един да му даде хубав пас, дори и идиот като него би вкарал, както ставаше в Тотнъм и Леверкузен. Аз лично си нямам и идея защо треньорът не пусне някой от Локо Сф - Димо Атанасов, Иво Иванов, Иван Бандаловски. Млади момчета с потенциал. А тоя кретен пуска очевидно негодните Мартин Петров, Бербатов, Живко Миланов и компания. Здравко Лазаров, Георги Пеев, Цветан Генков, Светльо Тодоров - кой да е от тези да беше в игра, пак щяхме да спечелим. Даже и един Гонзо да ги беше наритал, пак щяхме с нещо друго да запомним мача. Един от авторите в този сайт написа, че трябва да се махнат чужденците от България. Е, сега като видяхме Живко, Валентин Илиев, Стилиян Петров, Мартин Петров, Бербатов, Станислав Ангелов, Димитър Рангелов, Велизар Димитров и Чавдар Янков колко струват, надали има някой, който би изхвърлил Вагнер и Томашич.

stenli111
16.10.2008 01:02

Велик вратар , банда безотговорни надувалковци и наперени балеринки = БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ФУТБОЛ......не ние феновете а тези пишман звездички трябва да се срамуват от себе си

pafko
16.10.2008 00:31

Аз предлагам да оставят Бербатов един път на скамейката, да си смъкне малко самочувствието , вярно добър е, няма спор, но пък така не може, но като цяло с тази игра и отбор просто сме за някое балканско първенство ама и тогава няма да сме първи, днес си признавам че единствено с почувствах добре, когато пуснаха химна, после вси

roommen
16.10.2008 00:27

И да не съм чул от чорбетата за мениджърски игрички в нацоналния ,че в момента 7 са общо бивши и настоящи играчи на червените а с тях са барабар треньора и помощника му ...

roommen
16.10.2008 00:12

gochu13 - ти пък каде я видя тази класа у Бербатов , по добре Кушев да викнат за нападател да видиш за какво става дума или Дурмушали Сеитходжа пак по добре ще е, пък и Гонзо да е пак поне някоя глава ще счупи
аман от манекени и примадони.Ама Марков е за еб--е щото е страхливец и не смее да го остави на скамейката,че оня тиквеник като вземе да се нацупи, че и да се разсърди, ми прав му път и без него е имало национален отбор и ще има, че и по-добри резултати са постигни.

bo_qn4o
16.10.2008 00:02

Какво ура бе бг няма се класира эа Юар-2010

gochu13
15.10.2008 23:57

arsen_wenger не си прав просто това е най-доброто, с което разполагаме а че Бербатов е с класа над другите е от ясно по ясно. кой друг ми кажи да е централен нападател на нац. отбор-Гонзо, Хичо????? или пък Лазаров едва ли и тримата на куп не могат да му се опрат на малкия пръст. Просто отбора ни е много слаб .

arsen_wenger
15.10.2008 23:48

Тогава като го боли фара за БГ за какво идва изобщо?По-добре да вика някои друг дето ще играе със сърце, а не като К***вата Бербатов.Че целия отбор е слаб е ясно ама не всички се мислят за ВЕЛИКИ играчи като Бербатов.Барби вън от националния!!!!!!!!!

KILLna7
15.10.2008 23:43

Е случайно ако не забелясахте Бербатое се бореше и се опитва6е да направи нещо.Като цяло наи-големия проблем ми се струва 4е дойде от полузащитата.Нито Велизар Димитров и най-вече Ивелин Попов направиха нещо свестно.Иначе евала на Георги Петков най-добрия безспорно други които според мен се справиха са Живко Миланов,Иван Иванов и Станислав Ангелов.

wishmasters
15.10.2008 23:28

Ти сам ли искаш да играе ве?Това че другите са некадърни той не е виновен! като излезе и Мартин пак остана хептен сам... той не може да играе защита...халф...и нападение... пак и него го боли х*я за националния нали си зима паричките в Манчестър....

No_F3ar
15.10.2008 23:26

Ивинявайте ама Барби май има само 2 гола за националния .А специално днеска гледахме как 70млн. се разхождат в Грузия.Срамна игра показаха всички,освен Петков ,ако не беше той наще щяха да духат супата.

arsen_wenger
15.10.2008 23:09

Момчета някои ще каже ли господин Барби кога му беше последния гол за БГ???струвал 70млн *lol**lol**lol**lol**lol*.за мене не струва и 0.70 стотинки.

Tovalan
15.10.2008 23:08

danas1970, прав си, но просто не ми се иска да им се присмивам, а да им се радвам, но явно това няма да стане скоро за жалост. После казват: "Ние сме ОТБОР, не отборче!" - безсрамници! Искат пари, а съм почти сигурен, че на футболистите на Черна Гора дават по-малко, но макар и неизветни футболисти играят от сърце и за хората! После: "Защо хората не пълнят стадионите и защо БГ първенство е толкова осакатено" - ами защото хората вече НЯМА какво да гледат! Затова аз предпочитам да изгледам мач от Англия вместо нашите пародии по стадионите! Спирам да пиша, за да не ме е яд и да не се срамувам повече.

Spider17
15.10.2008 23:08

Тоя смешен отбор ме кара да се срамувам от това че съм българин!
...Не по скоро от това че те са българи.

danas1970
15.10.2008 22:59

А за господин 38 000 000,какво да кажа!Пълна скръб!За цял мач 1 удар ОКОЛО вратата!

danas1970
15.10.2008 22:45

Tovalan,на прав път си пич!Просто вътрешно приеми,че няма да се класираме за световното и ще видиш как ще започнеш да се забавляваш от сърце!Наистина щяха да са много смешни ако не бяха толкова трагични!
Не е лошо ЕВРОФУТБОЛ да помисли за залог от сорта:"Кога националният отбор ще отправи два удара във вратата в един мач!"
От отбор се превърнаха в благотворителна формация!Трябва да ги причислят към международният червен кръст!Смотаняци!

roommen
15.10.2008 22:36

Е ще се контузи като е станал 100 кила

roommen
15.10.2008 22:33

levski_s0fia-е как кой ми Валери Божинов много ясно

marian4y
15.10.2008 22:32

Не забравяйте че идват Ейре и Кипър ... Тогава може би Петков няма да ни спаси ..., а колкото до играта днес, пълна ТРАГЕДИЯ !! Може ли с такава да игра да имаме някакви претенции .. тези разигравания в защита до нищо не водят... халфовата линия гола Вода .. в атака още по-зле ... абе направо нямам думи да си стоим в БГ и това е .. не сме за никаде

Tovalan
15.10.2008 22:32

Плаче ми се бе, хора!!! Ще спра да ги гледам, че поне да не се ядосвам. То се е видяло, че пак ще пропуснем Мондиала, ама поне да не им гледам трагичната игра!!!

BUBOLE4O_ME4O
15.10.2008 22:31

Рооммен прав си да, моя грешка. Яд ме е, че толкова превъзбудени "разбирачи" му симпатизират, а някои чак са му фенове. На какво отгоре подяволите? Той не играе за слава, не играе за народа, не играе за родината си, дори и за кеф не играе...само за пари играе! Иначе устата му много голяма "ше видим кой е отборче" ами ето видя се ... Доказаха ти го...

Svetly
15.10.2008 22:30

Прави си бяха Грузинците-няма защо да се притесняват от такива отборчета,само че срещу тях нямаше отборче ,а отборченце и трябва само на себе си да се сърдят,че не ни разбиха.

levski_s0fia
15.10.2008 22:27

Хахах вкарвал е така друг път .. щом Ман. дадоха толко пари и толко отбори го искаха значи едва ли е вкарвал така ...... па и чакай малко бе Бербатов ако трябва да излезе от националния то кой ще остане ? Петков и М.Петров ли ????

roommen
15.10.2008 22:27

BUBOLE4O_ME4O - не за цял живот пичага за цели 50 живота няма да видят толкова пери

tosita76
15.10.2008 22:26

Аз.този отбор го гледам поне от три години, много слаби.Но,някои като ги гледам още не виждат за какво става въпрос.Това поколение докато ни се смени ще е така.Трябва ни и треньор от чужбина , за да не ги командват,и останат само футболните интереси.

ruskiq_tzar
15.10.2008 22:25

Едно не ми е ясно!Как отбори като Грузия,Ейре и там подобни могат да вземат такива трениори като Ектор Купер(не мало известна личност във футбола),а мие 6те се ма4им да се впи6ем в картинката са на6ия Пламен Марков.Извинявам се ако не сам прав ама Пелето за6то не бе6е титуляр?Какво тарсеха на терена тези двама-трима идиоти като 4авдар Янков и Велизар Димитров непропускам и Ст.Петров?Кажете ако можете за6то в игра 4ак в 70мин влиза 2 нападателда помага на Бербо и то не кои да е а Рангелов с контузията в кръста.За6то не влезе Здравко Лазаров?И просто така може да се продалжи до без край...Нямам думи.!Просто явно толкова си можем ли?Ми как няма да е така като на6ите мом4ета от българското първенство трябва да по4иват зимата по 2 месеца а мом4ета като Бербо,Марто,Божинов и Стенли да играят на връх коледа и нова година.......

roommen
15.10.2008 22:25

Гледах мача с приятели и един от тях който не се интересува много от футбол даде едно изказване дето не се сдържам да не споделя.Каза следното за играта на нашите -"абе тея наще играят все едно гонят кокошки по терена "имаше предвид неориентирани

BUBOLE4O_ME4O
15.10.2008 22:23

Като няма кой да му я даде топката на "бербото" ти да си я вземе сам. Той иска само на празна врата да му я подават. Ми да му го подам не иска ли? Толкова пари вземат, колкото повечето нормални хорица в България не виждат цял живот. Жалък си Бербатов! Кво го хвалите? Празен пас на празна врата чака ... така вкарваше в Леверкузен.Гюме от всякаде!

Hacktool
15.10.2008 22:18

Тунчев направи не лош мач,поне имаше от време на време добри намеси момчето,Благой Георгиев не направи нищо съществено, но поне се рааздаваше,връщаше се,бореше се,той толкова си може в действителност ама и за това играе в Славия, а не в Юнайтед,Сити,Хановер,Астън Вила или където и да било в чужбина в някой по стойностен отбор.....Феноменален Гошо Петков и дотам,Доре,че не пазеше Иванков, че незнам тогава какъв срам щяхме да берем .Спирам дотук, защото ми писна да изреждам ОЧЕВАДНИ неща.Колкото и да пиша сме трагични и това е!!!!

supervanio
15.10.2008 22:18

С тая защита си е истинско чудо, че досега са ни вкарали само 2 гола!

lubo_nemaniq
15.10.2008 22:17

Реве ми се-знаете ли от кои 2 единствени думи?-ЕЙРЕ и КИПЪР.Някой тук правилно каза-черешката на тортата ще е излагацията с тези два отбора,които написах.

BUBOLE4O_ME4O
15.10.2008 22:16

АХАХАХ???? Извинявай, как играе "бербо" в Юнайтед??? Пална манекенка... Грам индивидуалност няма в този галеник. Щом Грузинците едва не ни биха, можем само да мечтаем за световно, а дори и да отидем на световно "бербото" ви пак ще гледа като теле както гледа Швеция - България 5:1 , не сте го забравили нали? Не казвам, че има много добри нападатели в БГ но женствения лигоч няма място в Манчестър...Ако не го продадат скоро с цел бързи пари, ей ме на...

Hacktool
15.10.2008 22:16

Бива наглост, бива, ама това на нищо не прилича.Всеки път като играем трагично се излиза с оправданието:"Ами надиграха ни момчетата,толкова си можем......."и т.н.Не може футболист, който струва и получава заплата колкото целия им отбор,барабар с треньора им, да се разхожда с националната фанелка и да няма едно спечелено единоборство,Постоянно нешо все се подхлъзваше, като му подадът топката я губии накрая казва:Няма защо да се сърдим, че от трибуните ни се смеят."Ами няма да се сърдиш бе, дърводелец,Когато играеше в Леверкузен и искаше да бъде продеден вкарваше всеки мач ,а сега си е в Юнайтед пича, от какъв зор ще се раздава за националния.Ще вземат да го ритнат.Храня най -вече Бербатов, защото е капитан и трябва да поеме малко отговорност и да поведе отбора, а не да се ослушва като прасе в трастика.Иначе за другите какво да говоря, пълни трагедии,гола вода са всичките до един.!!!

MVP_
15.10.2008 22:15

Почвам да се чудя можем ли изобщо някого от поне малко известните отбори да бием... с тая идиотска игра и отборите джуджета ще ни бият......

lubo_nemaniq
15.10.2008 22:13

HELP!Ако някой ми отговори ще съм му най-задължения човек на планетата Земя!Защо националите се инатиха 2-3 седмици и не можеха да се разберат за премиите,които да получат.Съгласете се с мен,че за да получаваш нещо(а то какво нещо-суми пред,които седи думата хиляди лева) трябва и да даваш нещо в замяна.На кой тряба да дадеш това нещо???Прост отговор-на футболния запалянко,като му доставиш удоволствие с играта си и изобщо на цяла България като печелиш точки и се класираш за ЮАР 2010!Защо,защо,защо бяха тези преговори и защо прехвалените ни звезди искат пари?Защо по дяволите искат пари???

roommen
15.10.2008 22:12

levski_s0fia - напълно си прав то ако имахме Кр.Роналдо в отбора да цели Централният нападател в краката и топката да влиза от рекошет ,то пред спокойно и Любо Пенев можа да влиза като играещ треньор .А Бербатов този мач си направи джогинг 1000 метра .Ако стилът му на игра (център гюме ) не пасва на националният състав най-добре ваобще да играе , да се съсредоточи в изявите си в Манчо и да си е звезда там.

evraka
15.10.2008 22:10

Срам,,,,Грузия ни изтърва,,Срам,видя се кое е отборчето,с тази игра сме за никаде.Абсолютни смешници

vini11
15.10.2008 22:08

Братлета щом вратаря е обявен за герой на мача аз се покланям пред всемогъщия отбор на Грузия :X

roommen
15.10.2008 22:07

И преди квалификацийте ми претендират за премии за класиране , не да вземате а трябва да давате на БФС-то за това си представяне.И Марков тоя страхливец ,заедно с най-селското парче от Мировяне да си събират парцалите и да се махат от Националния .Прав е един от участниците във форума дето писа -че е по-добре да не се класираме за тези финали ,че само ще бием път за три загуби и ще се приберем.И мога да ви кажа че десерта с излагацийте тепърва предстои срещу Ейре и Кипър

levski_s0fia
15.10.2008 22:04

Аз също не знам какво всички са недоволни от Бербо .... то за да вкара гол трябва и някой да му подава бе .. с тая игра къде сме тръгнали ? 2-3 играча отбор не правят ....

roommen
15.10.2008 21:59

Вече не знам точно в коя тема да пиша ,гледам горе доло вече всички ругатни са изписани .Един играч в мача и то вратаря ,останалите пак гледаха мача най-отблизо, други на приливи и отливи .Сега Тасков да ми разясни защо М.Петров игра след като предишният мач след циркаджийските си номера получи разтежение ,което се лекува минимум седмица в най-добрият случай.Или да ми каже че И.Иванов играл невероятно дето само чисти на посоки,Ст.Петров грешка след грешка както и В.Димитров .Миланов ,Илиев и Тунчев едвам ходеха накрая от тичане то и да грешат едва ли някой би ги осъдил за това ,то цял мач само те се бореха с грузинците ,Благо задоволително с няколко грешки.Чавката неориентиран ,Ст.Ангелов като изключим подаването към Стенли нищо запомнящо се .Ив.Попов и Рангелов супер безлични ,а Супер Бербо требва да стане журналист и да отразява от мястото на събитието.

GhettokB
15.10.2008 21:58

Кво скачате всички срещу Бербатов..тя топката да стига по често до него ... може и да стане нещо ..като няма кой да му я даде.. той не може да има една възможност и да я направи по най-правилния начин... просто няма отбор.. ами както каза Каладзе.."отборче" . Съжалявам че така се развиват нещата , но.. както каза Бербо "явно толкова можем"

Detelina_94
15.10.2008 21:50

Усрана работа
Оня най-скъпият футболист игра ли? Като че ли имахме само един футболист - вратарчето Гошко
Тия не заслужават и 200 лева заплата

lubo_nemaniq
15.10.2008 21:46

Каквоооооо??? Взехме точка от Грузия? А стига бе!!!Егаси великите национали...направо страхотна игра..положения едно след друго.Останах без дъх.Благодаря ви! 3 точки от 3 мача-постижение,заслужаващо рекордите на Гинес.Да живеее Бербатов!

BuTaMuHa
15.10.2008 21:35

Наще лъвове какво дремят щяха да играят 1 идея по адекватно...аз такива реакции имам обикновено, когато лъва ми не спи

GoOoOoOoL
15.10.2008 21:34

Смешна работа.... И са кво? Да разчитаме на Кипър ли??
Видя се кой е "отборче"

BuTaMuHa
15.10.2008 21:32

И да паднем и да бием пак ще се напием, ай наздраве за вратарчето Гошко

MISTERIY
15.10.2008 21:28

Да го махат Марков и сичките футболисти предпочитам да гледам играчи които досега не са играли за националния отбор вместо тея "звезди" каде са надигравани от някви аматьори

ivo00004
15.10.2008 21:27

Егати работата направо съм смаян какво става бе хора къде са нашите лъвове бе,явно дремят само голяма ТРАГЕДИЯЯЯЯ

SaDisTa
15.10.2008 21:24

Бербатов си го каза току що:"Надиграха ни,няма какво да се лъжем.Просто толкова си можем"
Еми кво повече да кажа майна

BoBi_Levskara
15.10.2008 21:24

Уф измъкнахме сме няма как да не сме недоволни.Очаквах нещо такова но чак пак толкова 5-6 чисти положения за Грузия и 1 за наще.Браво Гоше ти ни спаси.

levski_s0fia
15.10.2008 21:22

ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ добре че е Петков иначе да ни бият с 3,4 на 0 ....

sisoko_93
15.10.2008 21:22

E*a*и слабия отбор....с тая игра най-мноо да бием сан марино и фар. острови !!!! за никаде сме за съжаление......
а п1к ако не беше Г Петков тоя ма4 щеше да падне голям срам с оная риба дет се мята на сухо ( иванков)

SaDisTa
15.10.2008 21:10

Петков доказа за ПОРЕДЕН ПЪТ ЧЕ Е НАЙ-ДОБРИЯ ВРАТАР В БЪЛГАРИЯ.И ДОБРЕ ЧЕ Е ТОЙ ТА ДА НЕ НИ ВКАРАТ ГОЛОВЕТЕ...другите все едно са болни майна...

geri80
15.10.2008 20:49

Добре че е Вратарчето Гошето Петков!!!САМО ЛЕВСКИ!!!

soccerboy94
15.10.2008 20:12

Засега мачът е изключително скучен,както каза коментатора да благодарим,че вратата ни е празна