Пламен Марков побесня след мача

10:41
Пламен Марков побесня след мача
Селекционерът на българския национален отбор по футбол Пламен Марков остана крайно разочарован от представянето на тима ни в квалификационната среща с Грузия, която завърши без отбелязване на гол. След мача в Тбилиси, България имa три равенства от изиграните три срещи в кампанията за класиране на Мондиал 2010. Бившият наставник на ЦСКА израни по нетипичен за него бурен начин недоволството си от играта на българските футболисти.

"Поемам вината за това, че футболистите не бяха мотивирани. Призовавам обаче, който не иска да играе за националния отбор на България да ми го каже преди това и да не идва на лагерите и мачовете", заяви Пламен Марков след грозното равенство с Грузия.

"Освен това трябва да признаем, че това са ни възможностите. Не бива да търсим причината за провалите в слабата тактика, а изявите на футболистите. Ако имах възможност, щях да направя 9 смени още през първото полувреме. Не знам дали ще бъде аз треньор на отбора през пролетта”, призна селекционерът на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

STAMATOV
17.10.2008 05:40

С тази игра освен камбаната, друго не виждам да бием  

Geccata
16.10.2008 16:04

Напълно подкрепям Марков...Без значение какво ще стане, този човек има достойнство и се радвам че е българин...

cc160
16.10.2008 14:33

Абе на тоя 100ичков и 100 кучешки живота няма да му стигнат, първо той да се извини за изцепките му,простака му ниеден.

mnm_cska
16.10.2008 12:43

И при Стоичков бяха същите футболисти ама ние българите винаги нападаме хората, които са били известни, за да може по- лесно да се набием на очи мисля, че всички журналисти трябва да се извинят на Стоичков и да оставят Пламен Марков да работи на спокойствие.