ВОЙНА В ЦСКА НЯМА!

17:58
ВОЙНА В ЦСКА НЯМА!
Ръководството на шампионите от ЦСКА разпространи декларация, с която отговоря на непрестанната, според него, война срещу клуба от Борисовата градина.

Пълният текст на декларацията на ЦСКА:

"Пишем тези редове, надявайки се те да достигнат до знайните и незнайни знаменосци на войната, водена срещу ЦСКА. Тези кампанийни хунвейбини тръбят под път и над път за разногласията и неуредиците в нашия клуб без да си дадат сметка за собствените си провали като общественици, ръководители и служители от какъвто и да било ранг. Бързаме да ги успокоим – ВОЙНА В ЦСКА НЯМА!От доста време войната се води срещу клуба, а не в него. Война на всички възможни фронтове, водена с всякакви позволени и непозволени средства. Война, водена срещу ЦСКА от чужди "свои", чиято най-съкровена мечта е да видят ЦСКА на дъното, смазан, унизен. Едни са закърмени с омразата към ЦСКА, докато други просто водени от лични интереси или реваншизъм. Всички те в момента са обединили усилията си срещу ЦСКА, всячески стараейки се да отклонят общественото мнение от собствените си неуредици, грешки, нарушения. Всяко положително събитие в ЦСКА, като представянето на новия интернет сайт или закупуването на чисто новия клубен автобус, се представят през призмата на злобата, скандала и интригата...

.. На всички тези, които явно живеят, за да видят ЦСКА смазан, бихме искали да заявим следното: ЦСКА винаги ще бъде на върха на българския футбол, колкото и безсънни нощи да ви коства това! Клубът е единен, от своите юноши до президента. Ръководството стои твърдо зад клуба, както и клубът стои зад своето ръководство ! ЦСКА го е имало и ще продължава да го има, въпреки че всеки ден разни хора правят разни сметки, кога клубът ще похарчи и последния си лев. И колко ли глупаво се чувствате, господа, когато за пореден път сметките ви се окажат неточни? Когато вместо така чакания от вас фалит ЦСКА обяви поредната си придобивка...От своето създаване до днес ЦСКА е символ на мъжество, доминация по футболните терени и не на последно място – ЦСКА е флагманът на българския клубен футбол в Европа. Защото дори във времена на тежки кризи, най-великият български клуб отново се е надигал от пепелта и се е завръщал по-силен от преди. Така ще бъде и сега! Въпреки отнетото право за участие в Шампионската лига, придобито с много труд и пот по терените на България. Въпреки цялата помия изливана ежедневно срещу ЦСКА. Въпреки лъжите и интригите, изсипвани срещу клуба. ЦСКА отново ще оцелее и отново ще бъде там, където му е мястото – на върха!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fggg
16.10.2008 18:51

Признавам си ,че всяка сутрин една от първите ми работи е да проверя в медиите дали мехура ЦСКА не се е спукал.Ах, как ми се иска това да стане :!