Томов пак избухна срещу БФС

15:18
Томов пак избухна срещу БФС
Президентът на ЦСКА Александър Томов коментира поредното, според него, абсурдно решение на БФС, което е във вреда на клуба.

"Докато това БФС е на власт не очаквам нищо добро. Не е нормално да се наказва наш играч след участие в контрола. Освен това ние имахме човек в "Пирогов" след края на мача, а не Славия. Играчът, който обиди Зе Руи на расова основа не получи наказание. Благо Георгиев също се размина, след като бе нападнал Беконо. Явно е, че има нещо срещу ЦСКА. Нашето ръководство също има вина, защото организира такива контроли, които се превръщат в кориди. Това е поредният удар по клуба след отнемането на лиценза. Ние определено ще искаме промяна в ръководството на това БФС и мисля, че с изключение на Левски и още един два клуба, всички ще ни подкрепят", заяви президентът на шампионите пред официалния сайт на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
20.10.2008 13:43

Браво Лупи...те са ти виновни...иначе нямаш Пари...нямаш рейс...нямаш екипи.....всичко друго е наред..нападай БФС яко ...А ТАКА>>>>>>>

fggg
17.10.2008 21:21

Надявал се е сигурно и той за номинация някаква -я за мъж на годината,я за орден СТАРА ПЛАНИНА,ама разгеле.С неговия ентусиазъм аз лично го виждам като най-добрата кандидатура за шеф на БФС.

qari
17.10.2008 21:12

Томовото мъркане няма ли край вече.Да го вкарват вече в ареста на НСлСл тоя палячо и лъжи-търчи.