Левски с куп юноши срещу Беласица

15:55
Левски с куп юноши срещу Беласица
Отборът на Левски може би ще изглежда по коренно различен начин, след като в стартовия състав за мача срещу Беласица днес се очаква да попадне не един юноша на клуба.

До този ход от страна на старши треньора Емил Велев се е стигнало след намесата на клубния бос Тодор Батков, който си позволи да изригне срещу чужденците заявявайки, че са страхливци и нямат левскарски дух.

Очаква се Виктор Генев, Николай Димитров, Гаджев и Лъчо Балтанов да започнат от първата минута, а твърде възможно е в по-късен етап от мача на терена да се появят още Мариян Огнянов, Георги Чакъров и Ели Зизов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mario1914
18.10.2008 17:55

Най-добрия чужденец,въобще играл в България-Рабех.Не мога да разбера как успяха да убедят този страхотен футболист да дойде в тази "помийна яма" наречена Висша лига?

BoBi_Levskara
18.10.2008 17:02

От чужденците, които са играли в Левски за мен най-добрия си остава Бардон.Иначе това с юношите е добре.По-добре юноши отколкото Жеан Карлош и Гонзо.

bunzenthal
18.10.2008 16:54

Просто Батков се опитва да си измие ръцете също, както хода му да огласи по медиите, че преговарял с Балъков. Това, което пишете трябваше да се случи, когато преди една две години националния отбор на България (младежи) беше представен от 8 или 9 момчета от Левски, но поради вина на Мъри или на Батков тези таланти се продадоха за нищожни цени, а някои дори бяха освободени. Единствено най - некадърния - Николай Михайлов бе продаден за добра сума. Иначе наистина чужденците в Левски не играят добре единствен Ричард, когато беше в тима може да се запомни като един от малкото качесвени играчи въобще в БГ първенството.