Серхио Ромеро удари \"Суперджакпота\"

17:53
Серхио Ромеро удари \"Суперджакпота\"
Вратарят на Аз Алкмаар Серхио Ромеро се ожени за известния фотомодел Елиана Гуерсио. Палавата красавица е с цели 11 години по-възрастна от аржентинския футболист, но според двамата това не е никаква пречка да бъдат заедно.

Чаровната блондинка, която успешно се изявява и като актриса се радва на голяма популярност в своята страна. Не един и двама са тези, които завиждат на Ромеро, че е успял да покори сърцето на горещата Елиана.

Все пак латино-дивата бе тази, която реши да ускори нещата и да мине под венчилото с младия вратар, колкото може по-бързо. Блестящото представяне на Олимпийските игри с националния отбор на Аржентина привлече интереса към него, не само на футболните мениджъри.Мнозина латиноамериканки, а и чуждестранни красавици не еднократно заявиха желанието си да се сближат с талантливия аржентинец. Предвидливата тигрица обаче не остави шансове, на която и да е от тях дори да доближи нейният любим и при всеки удобен момент бе неразделно до него.Изглежда се е справила добре, защото вече на нейната ръка освен годежен пръстен, блести и изящна халка.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари