Марков: Може да повикам Бандаловски и Иван Стоянов

17:40
Марков: Може да повикам Бандаловски и Иван Стоянов
Селекционерът на българският национален отбор Пламен Марков заяви, че Иван Бандаловски от Локомотив София и Иван Стоянов от Сливен може да намерят място в националния отбор, ако продължават със силните си изяви.

Марков каза още, че трябва да си е загубил ума, за да пусне контузен футболист в игра. По този начин наставникът на представителния ни тим отговори на нападките на мениджъра на Манчестър Сити Марк Хюз, който го обвини в безразсъдство за пускането в игра на Мартин Петров, който според Хюз все още не е бил възстановен.

"Това е меко казано несериозно. Аз трябва да съм малоумен, че да пусна в игра Мартин контузен. Преди мача с Грузия на Петров му нямаше нищо. Преди всеки двубой влизам в съблекалнята и разговарям с всеки един състезател за здравословното му състояние. Този път не направих изключение. Ако Мартин имаше болки щеше да ми каже, а освен това се консултирам винаги с лекарския щаб на отбора", коментира Марков.

Относно нападките от страна на изпълнителния директор на Локомотив София Иво Тонев и президентът на Сливен Йордан Лечков, че имат поне по трима играчи за националния отбор, Марков отговори по следния начин:

"Радвам се ако наистина е така, това ще бъде по-добре за мен и за представителния отбор. Нормално е всеки ръководител на клуб да дърпа към себе си. Но аз все пак не мога да викам по 50 човека. Аз наблюдавам всички и ви уверявам, че визираните Иван Бандаловски от Локомотив и Иван Стоянов от Сливен, ако продължат с добрите си изяви, няма да останат дълго незабелязани", допълни още специалистът от Севлиево.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Und3rtak3r
21.10.2008 09:59

Той си е специалиста и треньор, има поглед

gaby98
20.10.2008 21:38

Марков или се е побъркал или се подиграва на Лечков