Анчелоти: Интер са в страхотна форма, но ние ще спечелим Калчото

20:26
Анчелоти: Интер са в страхотна форма, но ние ще спечелим Калчото
Наставникът на седемкратните европейски клубни шампиони Милан Карло Анчелоти смята, че тимът му ще се бори единствено с градския съперник Интер за спечелването на титлата в Серия "А". Според наставникът тази година "росонерите" ще спечелят всички надпревари, в които участват.

Отборът на Милан се намира в превъзходна форма, което бе доказано и след класическата победа с 3:0 над тима на Сампдория в неделя на стадион "Джузепе Меаца".

"Ние сме единствените реални съперници на Интер в борбата за Калчото. Тази година шампионата е по-балансиран в сравнение с предишните сезони. Градският ни съперник също се намира в страхотна форма и те го показаха с разгрома над Рома", заяви Карло Анчелоти.

"Ювентус има проблеми след продажбата на някои футболисти и непрестанните контузии, които ги преследват. За тях ще бъде много трудно в Италия и в Шампионската лига", каза още наставникът на Милан.

"Нашата основна цел този сезон е спечелването на първенството, въпреки че ще се борим и за трофея в Купата на УЕФА", допълни Анчелоти.

Милан приема отбора на Хееренвеен в турнира за Купата на УЕФА в четвъртък вечер, като победата ще улесни пътя на "росонерите" към единствения европейски клубен трофей, който липсва в тяхната витрина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация