\"Акулите\" обжалват наказанието на Херо

17:37
\"Акулите\" обжалват наказанието на Херо
Спортно-техническото ръководство на Черноморец Бургас реши да обжалва наложените наказания на треньорите Димитър Димитров и Диян Петков, съобщава сайта на клуба.

Поводът е запис от камерите на Ринг Тв, в който помощник арбитърът Пламен Хаджийски твърди, че в момента на отстраняването му от резервната скамейка, треньорът Димитър Димитров не е отправял реплики към рефера Станислав Тодоров.

Сутринта футболистите на Черноморец Бургас направиха тактическа тренировка преди срещата с ЦСКА. Димитров използва заниманието, за да отработи нови варианти в игра, с участието на футболистите, които ще излязат като титуляри срещу "армейците".

В петък сутринта група от 20 футболисти на бургаския клуб заминава за столицата, където ще отседне в комплекс "Царско село". Следобед на терена на спортната база е предвидена една тренировка. Петима футболисти отпаднаха от сметките на старши треньора поради наказания и контузии за важния сблъсък с шампионите на страната. Това са Любомир Любенов, Стефан Трайков, Мартин Ковачев, Марин Петров и Веселин Пенев.

Поради наказания старши треньорът Димитър Димитров и помощникът му Диян Петков ще изгледат мача от трибуните на стадион "Българска армия". В този мач отборът ще бъде воден от Иван Цветанов, който ще дава наставления на играчите от резервната скамейка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Crissstiano
23.10.2008 18:37

AlexAng Тихо че още не са те разбрали всички колко си прост,не се издавай моля те,най добре си замълчи

unitedd
23.10.2008 18:33

авеее еее ся ще видите като опънем ЦСКА ли е там как им викаха на тия ..... цаци цаци ма нямат загуба ощте щото са цаца сиг за тва .........

Crissstiano
23.10.2008 18:21

Е слава богу че не сме стигнали дотам че да се допитваме до теб