Гонзо пропуска дербито с ЦСКА

09:13
Гонзо пропуска дербито с ЦСКА
Часове, след като стана ясно, че футболистът на ЦСКА Маркиньос страда от травма, която по всяка вероятност го вади за двубоя с Левски идната седмица и в лагера на "сините" долетя лоша вест. Един от най-успешните реализатори на Левски срещу "армейците" също ще гледа от трибуните вечното дерби, съобщава "Меридиан Мач".

На вчерашната тренировка на своя отбор бившият капитан на Левски е почувствал силна болка, като в последствие са останали съмнение за скъсване на заден бедрен мускул.

"Травмата, която получи Гонзо е неприятна. Най-вероятно е скъсал мускул точно там, където имаше стара травма. Със сигурност играчът пропуска срещите със Сливен и ЦСКА", обявиха от клубното ръководство на вицешампиона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
27.10.2008 20:13

Абе момчета, колко време ви трябва за да разберете кьорфишеците на Подуянските измамници...?!!!

sacred_heart
24.10.2008 12:52

Вие сте едни двуличници, бе! Преди няколко години скандирахте името му, сравнявахте го с Гунди, радвахте се на головете и на сърцатата му игра, а сега го плюете и искате да останел контузен, КОЕТО Е НЕЧОВЕШКО и ГНУСНО.

favoritat
24.10.2008 11:24

Левскар съм, но тоя Гонзо не го понасям вече! 2 мача не беше титуляр и в двата бихме без проблеми, а единят от тях беше Литек! Дано го да го подарът някъде в Ирак и да не чуваме повече за тоя!

rokera_henry
24.10.2008 11:00

Аз бих казал ,че единствения мач ,в който трябва да играе Гонзо то това е срещу мачовете с ЦСКА с други отбори тЦ

Huku
24.10.2008 10:09

Когато става въпрос за контузия, неможе да се говори че е ДОБРЕ.
Друг въпрос е дали футболистът е във форма и т.н.
Но от друга страна погледнато, Гонзо винаги е давал максимума от себе с/у чорбата.

mimitooo
24.10.2008 09:47

По-добре че Гонзо няма да играе така Левски ще има шанс да бие и ,във двата мача,,,Ако си остане контузен до края на двата полусезона ще бъде много по-добре,,,Тогава Левски може и да стане Шампион,,,