Столичното Локо дерайлира на стадиона в Мездра

18:12
Столичното Локо дерайлира на стадиона в Мездра
В първи мач от 10-я кръг на нашата "А" група Локомотив Мз прие столичното Локо и без капка притеснения го отнесе с категоричното 4:0. Три попадения за своите отбеляза Илия Илиев.

Самият двубой започна във вихрено темпо, като и двата отбора не губеха време в опознаване и изчакване. Радостта споходи домакините още в осмата минута, но трая едва няколко секунди, след като попадението им бе отменено поради засада.

Типично за родните стандарти и в този двубой не липсваха съдийски грешки. В 27-та минута стражът на столичани Бонджулич игра с ръка извън наказателното поле, но главният рефер Георги Игнатов не отсъди нищо.

В самия край на първото полувреме резултатът бе открит, след като Николов пое владението на топката в наказателното поле, върна я към Илиев и за последния не бе трудно да преодолее Бонджулич.

Второто полувреме премина изцяло под диктовката на отбора на домакините, а попаденията дойдоха в 68-та, 71-та и 75-та минута, като последното бе от дузпа отсъдена за нарушение на Дзаферович срещу Николов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация