Миньор и Пирин не успяха да си отбележат гол

18:24
Миньор и Пирин не успяха да си отбележат гол
Нулево равенство направиха отборите на Миньор Перник и Пирин пред около 600 зрители на стадион "Огосово" в Кюстендил, където перничани играят домакинските си мачове.

Двата тима не впечатлиха с нищо и имаха само по две чисти голови ситуации. В 5-а минута бе отменен гол на домакините заради засада. Николай Станков стреля от границата на наказателното поле и топката попадна в мрежата на Чавдаров, но страничният съдия бе вдигнал флага, тъй като Боби Динков беше зад защитата на гостите.

В 28-а минута Дичев свали отлично топката с глава към Валмир, който от 7-8 метра шутира мощно с левия крак, но кълбото срещна горната греда на Чавдаров.

През втората част на срещата Пирин бяха по-активния тим, а първата по-сериозна опасност бе в 61-а минута. Пиетробон бе изведен с хубав пас от дълбочина очи в очи с Ивайло Иванов, но вратарят успя да избие в корнер.

Пет минути по-късно Миньор остава с човек по-малко, след като младежкият национал Николай Дюлгеров получи втори жълт картон за нарушение в центъра на терена. Шест минути преди края на двубоя, отново Пиетробон остана сам срещу Иванов, който бе блестящ на поста си и отрази удара му. Така двата тима си поделиха по точка след крайното 0:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация