Всички в Левски на линия срещу ЦСКА

21:25
Всички в Левски на линия срещу ЦСКА
За старши треньора на Левски Емил Велев първият ден от седмицата донесе повече от чудесни новини, след като стана ясно, че на този етап няма да има отсъстваш за важния мач с ЦСКА през уикенда.

Георги Иванов, чието участие бе поставено под силно съмнение все още изпитва болка, но в характерния си стил заяви, че дори на един крак да му се наложи ще играе срещу "червените". Централният нападател на "сините" не се е разписвал в продължение на 16 срещи, но е готов да прекъсне головата си суша именно срещу ЦСКА.

Юсуф Рабех, който бе заменен в двубоя със Сливен, тренира наравно със своите съотборници, а към групата се присъединиха Тиберканин и Вагнер, които не играха срещу състава на Йордан Лечков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Patilanec
27.10.2008 22:44

Такива неща ще има това сме българите... незнам какво пречи феновете да си седат ,да гледат мача и да викат за любимия си отбор, но не всичко трябва да се троши щом не е мое.. а сами си представете примерно на стадион 60-70 хил. места и още толкова фена всеки да почне да хвърля седалки...

bambam1
27.10.2008 21:51

на тези мачове винаги има такива неща.

blq
27.10.2008 21:44

Аз лично се надявам да стане добър мач.И дано да няма селски изяви от сорта на чупене на седалки,бой и т.н.И само Левски