Сър Алекс: Сколари по-добър от мен? Това е нелепо!

11:30
Сър Алекс: Сколари по-добър от мен? Това е нелепо!
Мениджърът на английския шампион Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призна, че е учуден как някои журналисти смятат бразилския треньор на Челси Луиш Фелипе Сколари за по-добър наставник от самия него.

"Всички журналисти определят Челси за шампион през този сезон. Доста автори определят Сколари, като по-добър мениджър от мен. Не съм толкова арогантен, за да повярвам на подобни приказки. Сколари може и да е по-добър мениджър от мен, но как някой може да каже такова нещо за човек, който никога преди това не е работил в Англия?! Погледнете автобиографията на Сколари – той е ръководил около 17 отбора", отбеляза сър Алекс.

Докато наставникът на "червените дяволи" коментираше качествата на "Големият Фил" Челси допусна първата си домакинска загуба от 87 мача насам, нанесена от Ливърпул с 0:1 на "Стамфорд Бридж".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deablo
27.11.2008 16:02

Сър Алекс е най добрия но мисля,че като се отегли от поста си Ман. ще изпадне в дълга криза.

kolokolo
04.11.2008 21:12

наистина шотланския селянин е изкуфял напълно щом се сравнява с един световен шампион.

Kantona
29.10.2008 18:35

razorblade,може да си голям фен на Ливерпул,но явно не си голям специалист,щом се изказваш така за СЪР АЛЕКС!Благодарение на него и самата Висша лига се е развила до такава степен,че да е най-силното и гледано първенство в света!Вашето отборче за 18 години няма нито една титла,а UNITED за същия период имат 10 титли и не са излизали от тройката!Така ,че не плюйте по един от най-ДОБРИТЕ треньори само защото е имал амбицията да ви задмине по титли,което много скоро ще стане!

BoBi_Levskara
28.10.2008 19:25

Сър Алекс ако не е най-големия трниор на света няма кои да е.Той свали след Ливърпул от "шибания им пидестал" след като почти 20 години Юнайтед доминираше тотално във висшата лига.За 16 години от създаването на висшата лига той спечели 10-титли толко колко Манчестър не бяха печелели за 110 години до 1988.Това ако не е велик трениор то незнам кой тогава е

razorblade
28.10.2008 18:42

няма по-голям ЗАДНИК в Англия от Алекс , според мен !
това е човек, който не уважвам съперниците си .....редовно слушаме и четем негови изцепки .....
аз съм луд фен на Ливърпул от около 15-16 години и до ден днешен не съм простил на шотландския селянин думите му , изречени , когато е поел манчестър преди повече от 20 години ...
Цитирам дословно : "Трябва да свалим на всяка цена Ливърпул от шибания му пиедестал!" ..
Сори, не мога да уважавам такъв човек , още повече да се съглася с титлата СЪР , която му е лепната ...
Винаги , когато се чувства застрашен или губи почва под краката си, когато отбора му не играе добре, той започва да сипе жупел и пепел по съперниците ....Оня не играел добре, другия бил не знам къв си треньор , съдиите му виновни , терена му виновен ...не нам си кво .
не е въпроса само да си голям треньор , въпроса е и да си голям ЧОВЕК ! , а шотландския селянин Алекс със сигурност не е !
А колко голям треньор е не знам , но със сигурност Сколари е по-голям от него .Най-малкото защото е и световен шампион !

arsen_wenger
28.10.2008 13:13

не мисля 4е сколари е по добър от Алекс.В англия Алекс и Арсен са легенди