Гонзо: Няма да играя, за да стряскам ЦСКА

18:09
Гонзо: Няма да играя, за да стряскам ЦСКА
Нападателят на вицешампиона на България Левски Георги Иванов - Гонзо заяви след днешната тренировка на "сините", че утре ще стане ясно окончателно дали той ще може да участва във Вечното дерби срещу ЦСКА. Срещата ще се играе в събота на Националния стадион "Васил Левски" от 18:00 часа.

"Нормално е след като няколко дни почивах днес да тренирам на облекчен режим. Не съм почувствал болка, просто решихме да не се натоварвам много. По-сериозните натоварвания ще бъдат утре, когато ще стане ясно дали ще мога да се възстановя за дербито или не. Изследванията от днес са добри, но утре ще видим какво ще стане. Аз смятам, че ще бъда готов да участвам в мача с ЦСКА и ако треньорът ми гласува доверие, ще вляза в игра. Не смятам, че ще ме пусне за да стряскам противника, тъй като имената вече не стряскат. И двата отбора нямаме с какво да се изненадаме", заяви Георги Иванов.

Запитан дали "сини" и "червени" ще направят поредното скучно реми, Иванов отговори:

"Това е дерби, което никой не може да си позволи да загуби. Никога не сме играли защитно, Левски играе винаги нападателен футбол. Просто някой от играчите на Левски не могат да се бранят. Просто такъв ни е стилът - атакуваща игра. Смятам, че в мача със Сливен показахме добра игра, но отново не успяхме да вкараме гол."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
29.10.2008 09:32

Със стари к...и нов бардак не се прави ама....може и да ги бием...САМО ЛЕВСКИ

Ven_bg
28.10.2008 19:51

Най-добре е Гонзо да играе и да намери още 10 играча на неговото ниво и с неговия манталитет да са му съотборници. Тогава със сигурност ЦСКА ще победи и то с много!

FLY_I
28.10.2008 19:32

Ауей смешки уважавайте човека бе сумати пъти е бил футболист и голмайстор №1 на България .Смешник бил,мангал бил,чесно ви казвам големи тъпаци сте.

dracula_88
28.10.2008 19:25

Естествено, че ще е на терена. Просто това е игра на нерви между двата лагера. Какво му обръщате внимание на тоя смешник, не стига че е в слаба форма, а най-вероятно ще е с основен принос за поредното скучно "вечно дерби", в което двата тима ще мислят как да не загубят, а не да спечелят!

Arrow
28.10.2008 19:23

Феновете му казаха,че не го искат да играе той пак се натиска!
От 2 метра на празна врата като не може да вкара гол по добре да се отказва от футбола преди да е затънал съвсем!

SaDisTa
28.10.2008 19:12

skubi...оправи си правописа впесто да казваш Мангал на тоя и на оня...ти на Гонзо и на х*я не можеш да му седнеш

YoDenYo
28.10.2008 18:46

"...дали "сини" и "червени" ще направят поредното скучно реми..."
Че как иначе