Илия Илиев: Цесекар съм и не го крия

15:33
Илия Илиев: Цесекар съм и не го крия
Халфът на елитния Локомотив Мездра Илия Илиев получи наградата си за "футболист номер 1" на 10-я кръг на родната ни "А" група. Церемонията се състоя в Пресклуб "България".

От 22-ма специалисти за Илия Илиев са гласували 15, а на второ място остана футболистът на ЦСКА Владимир Манчев със 7 гласа.

"Благодаря за наградата, много се радвам, че получавам такова признание, като се надявам да повторя успеха си срещу ЦСКА и пак да съм тук", заяви Илия Илиев.

"Това ми беше първият хеттрик в кариерата, но се надявам да не е последният. Смятам, че Литекс е най-добрият отбор в България в момента. Ние обаче не отиваме в Ловеч като обречени, а ще опитаме да се надиграваме с "оранжевите" до колкото е възможно. Целта ни е да останем в елита и да играем добър и красив футбол. Мисля, че класиране в седмицата тази година е реално постижимо за нашия отбор", допълни футболистът на Локомотив Мездра.

Илиев изказа мнение, че грандовете в момента са слаби и отборът от Мездра по нищо не отстъпва на Левски и ЦСКА, като това се е доказало в мача срещу Левски.

"Аз съм цесекар и не го крия, пожелавам успех на отбора в дербито, но когато дойдат в Мездра няма да им е леко", завърши Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация