Илиан Илиев: Мачът с ЦСКА не е нашия мач на сезона!

16:00
Илиан Илиев: Мачът с ЦСКА не е нашия мач на сезона!
"Няма смисъл да определяме двубоя срещу ЦСКА като задължителен или като "мач на сезона", защото освен да внесем допълнително напрежение у играчите, друго няма да постигнем", заяви на пресконференция старши треньорът на Берое Илиан Илиев.

Той е сигурен, че в сряда предстои труден двубой срещу "армейците", които са притиснали до стената, след като се отдалечиха сериозно от шампионската титла и само чрез спечелването на Купата ще спасят сезона си.

"Ще опитаме да внушим на футболистите, че каквото и да се случи срещу ЦСКА, ще има утре. В четвъртък сме на тренировка, тъй като в неделя имаме нов мач – срещу Локомотив Мездра, който не е маловажен. Надявам се момчетата да издържат и психически, и физически, да си играят играта и да зарадват публиката, която, сигурен съм, пак ще ни подкрепи", каза наставникът на заралии.

Той сподели още, че колегата му начело на "червените" Йоан Андоне постепенно е започнал да налучква състава и продукцията им става все по-добра, но въпреки това "зелено-белите" няма да излязат като обречени:

"Безспорно притежават добър отбор, имат класни чужденци. Ние обаче няма да приемем ролята на жертвено агне и ще търсим победата. От особена важност ще е да не допускаме грешки в дефанзивен план и разбира се да използваме максимално шансовете, които ще ни се открият в атака".

Илиев разкри, че под въпрос за двубоя са атакуващите футболисти Атанас Апостолов и Дончо Атанасов. Наско е получил травма на мача срещу Спортист Своге, а Дончо от няколко дни тренира по индивидуална програма, тъй като се оплаква от разтежение.

"Другите са здрави и можем да разчитаме на тях. Запазихме някои от титулярите в Своге, където пък от изявите на тези, които играха, видяхме, че занапред ще имаме още опции", коментира Илиан Илиев.

Той подчерта, че не се опасява от съдийско рамо в полза на ЦСКА и пожела на рефера да остане незабелязан на терена. Във всички офиси на Булсатком в Стара Загора продължава продажбата на билети за двубоя с ЦСКА. Всички беройски фенове могат да си закупят пропуски за срещата на преференциална цена от 3 лева в офисите на фирмата. В деня на мача, на касите на стадиона, билетите ще струват по 5 лева, а гостуващите привърженици на ЦСКА ще плащат по 7 лева за билет.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация