Боби Михайлов шеф на футбола ни поне до януари

18:26
Боби Михайлов шеф на футбола ни поне до януари
Изпълнителният комитет на БФС взе решение извънредния конгрес на централата да се проведе в последната седмица на месец януари 2009 година. На следващото си заседание през ноември Изпълкома ще определи точната дата и часа на провеждане на конгреса.

На днешното заседание беше обсъден дневният ред, по който ще протече конгреса.

Първо, ще бъде направен отчет за свършената работа на БФС от октомври 2005 година до януари 2009 година.
Второ, ще бъде дадена оценка на свършената работа от страна на БФС ,
трето - ще бъдат освободени от длъжност всичките досегашни членове на Изпълкома и
четвърто – ще бъдат издигнати кандидатурите за президент на БФС и членове на Изпълкома.

Днес бе разгледан отчета на националния селекционер на България Пламен Марков и бе поставена незадоволителна оценка на "трикольорите", като се гласува пълно доверие и подкрепа на националния ни треньор за предстоящата му работа в останалите световни квалификации.

Разгледани бяха правилниците и уставите на БФС, които според Изпълкома отговарят на правилата на ФИФА и УЕФА.

Отговорникът за съдийската комисия Христо Порточанов е прочел пред Изпълкома писмо от съдията Димитър Андреев за поведението на наставника на Черноморец Димитър Димитров – Херо. Ръководното тяло на българския футбол взе решение случаят с Херо да бъде разгледан от треньорската комисия и тя да определи дали ще се наложи още някаква санкция на наставника на бургазлии, тъй като вече Дисциплинарната комисия го е наказала за три мача да не ръководи своя отбор от скамейката.

Взето беше решение пролетния полусезон да започне на 28 февруари следващата година и да завърши на 13 юни, като в този период влизат всички срещи от втория полусезон с три междинни кръга, три мача на националния отбор и срещите от Купата на България. Определена е и дата за приятелски мач на националния отбор – 11 февруари, но все още се преговаря за противник на "трикольорите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация