Бекъм официално премина в Милан

21:40
Бекъм официално премина в Милан
Английският национал Дейвид Бекъм ще се присъедини към отбора на Милан под наем през януари идната година, съобщи официалният сайт на "росонерите". Бившият капитан на Англия започва игра на стадион "Джузепе Меаца" от 7 януари 2009 г., с подновяването на сезона на мачовете от Серия "А" след зимната пауза.

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани разкри по-рано днес, че е в преговори с адвокатите на Бекъм, които са в Милано, а сделката вече е сключена.

Седемкратните клубни шампиони на Европа за пръв път оповестиха възможността за вземането под наем на звездата миналата седмица, след ширещите се слухове, че Бекъм ще тренира с италианския тим извън сезона на американския шампионат по футбол. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид сега играе в Лос Анджелис Галакси, към който той се присъедини преди 18 месеца, но се нуждае да продължи да играе през зимния сезон, за да не излезе от форма и да загуби мястото си в тима на Англия. Италианският селекционер на тима Фабио Капело вече даде да се разбере, че Бекъм няма да бъде част от отбора, ако не играе според очакванията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация