Аматьори надвиха Реал Мадрид за Купата на Краля, Де ла Ред припадна на терена

08:20
Аматьори надвиха Реал Мадрид за Купата на Краля, Де ла Ред припадна на терена
Само ден, след като отборите на Виляреал и Севиля допуснаха срамни поражения в борбата за Купата на Краля, късно снощи и шампионът на Испания Реал Мадрид се провали губейки с 2:3 при гостуването си на аматьорския Реал Унион.

Възпитаниците на Бернд Шустер, повечето от които резерви в основния състав не показаха с нищо, че заслужават доверието, което им беше гласувано. Домакините поведоха още във 2-та минута чрез Домингес, който елиминира Салгадо и със силен удар преодоля Дудек. Същият този Домингес изведе за втори път своите напред в резултата в 20-та минута, като преди това Игуаин реализира за 1:1 след извеждащ пас от страна на Гути.

Втората част започнаха с натиск от страна на "белите" и след няколко пропуска в 53-та минута аржентинецът Хавиер Савиола възстанови статуквото - 2:2. Дори и сега играчите на Унион не се предадоха и в 63-та минута Гойкоечея се възползва максимално от поредна грешка в защитния вал на именития си съперник оформяйки крайното 3:2.

Още една лоша новина споходи мадридчани вчера вечерта. Испанският национал Рубен де ла Ред колабира на терена в 13-та минута, а по-късно дошъл в съзнание бе откаран в болница, където днес ще му бъдат направени изследвания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vini11
31.10.2008 13:37

Абе приятел тука се играят по два мача кво отпадане !?
VAMOS REAL!!!!!!!!

Avalanche
31.10.2008 09:07

Не са отпаднали. В Испания се играят 2 мача..

UtherY
31.10.2008 08:42

Колкото и голям фен да съм на Барселона,мога само да кажа,че с отпадането на Реал Мадрид от купата на Краля,"чара" на турнира се губи наполовина....Дали това отпадане е заслужено или не,това е друг въпрос.