Лука Тони пропуска и мача с Арминия

12:36
Лука Тони пропуска и мача с Арминия
Нападателят на германския шампион Лука Тони ще пропусне още един мач за тима си, заради контузия в ребрата. Италианският нападател няма да вземе участие в мача срещу Арминия Билефелд утре.

"Натъртването отшумя, той отново диша спокойно, без болка, и е достатъчно здрав, за да тренира, но все още е рано да влезе в игра", заяви наставника на баварците Юрген Клинсман.

Треньорът се надява почивката да се отрази на Тони добре и той да е готов напълно за срещата от Шампионската лига следващата сряда срещу бившия му клуб Фиорентина. Лука Тони не игра вече два мача в Бундеслигата срещу Волфсбург и Айнтрахт, след като получи травма в ребрата в двубоя с Карлсруе. Италианецът обаче стисна зъби и игра близо час в първия мач с Фиорентина, като бе в основата на успеха на Байерн.

Лукаш Подолски ще получи пореден шанс за изява, в отсъствието на Тони, но ръководството на Байерн обяви, че това ще е една от последните възможности на национала. Въпреки че редовно вкарва за Бундестима, Подолски не се представя добре за клубния си тим, с което предизвиква недоволството на феновете. Ръководителите вече обявиха, че са готови да се разделят с него още през зимата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация