Меси: С Марадона пак ще станем Световни шампиони

14:53
Меси: С Марадона пак ще станем Световни шампиони
Суперзвездата на Барселона Лионел Меси заяви, че е дошло времето Аржентина да спечели първата си Световна купа след 1986 година насам, а назначаването на Диего Марадона за селекционер на "гаучосите" ще увеличи потенциала за това.

"Марадона означава много за Аржентина, той притежава огромен опит като футболист и мисля, че ще успее да го предаде на всички нас. Той има страхотна връзка с играчите и не вярвам да възникне какъвто и да е проблем", коментира Лионел Меси.

Пресата в Аржентина нападна Дон Диего, като публикува множество критични материали за него, свързани със начина му на живот. Известно е, че Марадона се лекува няколко пъти от наркотична зависимост, което кара футболната общественост в латиноамериканската страна да бъде скептична относно възможностите на легендарния футболист да ръководи националния отбор на "гаучосите".

"Каквото е направил Марадона извън футбола няма нищо общо с новия му пост. Ние знаем колко много е дал той на играта и колко чудесен човек е. Най-важното е сега да се създаде добър отбор, с който да спечелим Световното в ЮАР", заяви още Меси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Spairo
31.10.2008 19:01

Kaкво значение има физиономията му, не може всички футболисти да са красавци нали ? Важното е че е феноменален футболист и добър като личност.

FLY_I
31.10.2008 15:50

Меси е мн добър на футбол,обаче физиономията му много ме дразни.Само аз ли съм така?