Велев: Чакам дербито цяла година!

13:54
Велев: Чакам дербито цяла година!
Наставникът на Левски Емил Велев заяви на днешния си брифинг пред Вечното дербито с ЦСКА, че Жеан Карлос не е взел участие в днешната тренировка на "сините", защото е получил болки в стомаха. Специалистът заяви:

"Карлос получи болки в стомаха и затова не дойде днес да тренира. Рабех има болки в коляното още от предишния мач, когато се удари. Смятам обаче, че и двамата ще могат да вземат участие в утрешната среща."

Велев изказа и своите очаквания за утрешното дерби:

"Чакам този мач от цяла година! За мен двубоите с "червените" са най-важни и най-интересни. Вярно е, че в последните години двата отбора играят така сякаш се страхуват да не загубят, но смятам, че утре няма да бъде така. Обещавам да видите един друг Левски. Аз винаги съм наблягал на нападателния футбол и в мача с ЦСКА няма да направя изключение. "Армейците" имат добри играчи и ние ще трябва да се съобразяваме с тях. В никакъв случай обаче няма да играем защитно."

"Нямам ултиматум от господин Батков, че ако не победим ще бъда сменен. Животът продължава, независимо с какъв резултат ще завърши дербито. Ако Батков реши да прави промени, това си е негово право, тъй като е собственик на отбора", каза Емил Велев.

Старши треньорът на Левски Емил Велев определи група от 20 футболисти, на които ще разчита за утрешното дерби с ЦСКА, от 11-я кръг на родното първенство.

Групата на Левски:

Георги Петков, Цветан Димитров, Виктор Генев, Живко Миланов, Лусио Вагнер, Веселин Минев, Юсеф Рабех, Давид Бистрон, Рашид Тиберканин, Владимир Гаджев, Георги Сърмов, Дарко Тасевски, Мирослав Иванов, Зе Соареш, Лъчезар Балтанов, Жоазиньо, Николай Димитров, Георги Христов, Жеан Карлос, Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iksvel
01.11.2008 08:51

aivano, от сезон 2009/2010 няма да има вече Интертото, така че зная кой, къде и защо ни чака.
mehanika, не са само левскари, които живеят с мисълта за победа над ЦСКА. Има и много "чорбари", които по-скоро викат против Левски, отколкото за ЦСКА.

LUD_LEVSKAR
31.10.2008 23:53

механика чорбарче жалко ти се научи първо да пишеш! ама то вярно е в Турция на почит не е български...

aivano
31.10.2008 20:44

А вас догодина ви чака "Биркиркара"Малта въвИНТЕРТОТО!Кой ли ще бие?!
Колкото до Карлос що ли го боли стомаха-от кого е заченал,като вашите са само пасивни!!!
А Владо Манчев с ЧерномоЛец само загря-срещу телците ще вкара повече!!!!

mehanika
31.10.2008 16:34

То това ще е , тъпите говеда винаги живеят с мисълта "да бием чорбата" та те затва живеят , все чорбата им е в чървата , ма тва е да си жалък.
Пък как може тоо боклук велев да е треньор на някой бг клуб , та тоя мухльо миналта година показваше среден пръст на публиката , да еба и плешив келеш

Schumacher1
31.10.2008 16:07

Ако искате чакайте и 2 години няма да станете Шампиони
САМО ЦСКА