Черно Море нанесе първа загуба на Сливен

15:48
Черно Море нанесе първа загуба на Сливен
Отборът на Черно Море Варна направи това, което нито ЦСКА, нито Левски успя да направи до момента, като победи състава на Сливен на своя стадион "Тича" с 3:0 и по този начин му нанесе първо поражение в първенството.

Успехът на домакините беше изкован още през първата част, след като в 5-та и 17-та минута Юруков и защитникът Александър Александров успяха да преодолеят стража на гостите Чавдаров. Успехът за "черноморци" можеше да бъде още по-изразителен през това първо полувреме, но Александър Александров - Алекс пропусна да реализира отсъдената от главния рефер Христо Ристосков дузпа.

Второто полувреме премина далеч по-спокойно, като и пред двете врати не се откриха много голови възможности. Все пак варненци стигнаха до правото да изпълнят втора дузпа три минути преди края на срещата, която бе превърната в гол от фаулирания преди това Фернандес.

С успеха си Черно Море се изкачи на шеста позиция, но и с мач повече. Сливен, въпреки че загуби, остана на втора позиция, но ще трябва да изчака резултатите на преследващите го плътно Левски и Литекс.

Съставите на двата отбора:

Черно Море: Илчев, Лазаров, Александров, Манолов, Петков, Рикардо, Юруков, Алекс, Г.Илиев, Периш и Дяков;

Сливен: Чавдаров, К.Стоянов, Ямуков, Киков, Ив. Янев, К. Янев, Петров, Кокалджиев, Ив. Стоянов, Миндев и Въндев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

supervanio
01.11.2008 20:55

Малко им беше на сливенските бекове това 3:0!!!

Resorter
01.11.2008 16:36

Крайно време беше СлиФен да слезнат на земята. Наскоро четох коментари, едвали не за амбиции към шампионската титла - това е просто абсурдно. Колкото и влиятелна фигура да е Лечков, ако това стане, ще има изключително големи коментари за задкулисни игри. Не сме Англия или Германия, да се надяваме на нещо, така както правят Хъл Сити и Хофенхайм... Българската дейвстителност е друга. Накратко съвсем очаквана загума от мен, и от от стабилен отбор като Варненце и повод за още по-големи разсъждения след края на полу-сезона